Şota: Fenerbahçe'yi Tebrik Ederim - Son Dakika
Spor

Şota: Fenerbahçe'yi Tebrik Ederim

Şota: Fenerbahçe\'yi Tebrik Ederim

Şota Arveladze, Fenerbahçe yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

25.01.2015 15:36

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe'ye 3-0'lık skorla boyun eğen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Şota Arveladze, maç sonu yaptığı açıklamalarda oyuncularının performansını eleştirdi.

Lig TV'ye konuşan Gürcü teknik adam, "Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Net bir galibiyet... Çok baskı yapan, kaleye çok şut atan bir Fenerbahçe yoktu sahada belki ama 90 dakika boyunca akıllı oynayan ve kontrataklara iyi çıkan bir takım gördük karşımızda. Son vuruşlarda da zaten başarılı oldular." dedi.

Kendi takımının performansından memnun olmadığını da vurgulayan Şota, "Ben kendi takımımdan daha fazlasını bekliyordum. Güzel bir atmosferde Fenerbahçe'ye karşı daha coşkulu ve istekli olmamız gerekiyordu. Malesef olmadı. Yeterince mücadele etmedik. Mutlu değilim." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE HAK ETTİ..."

Kasımpaşa'nın başarılı orta saha oyuncusu Tunay Torun ise maç sonu açıklamalarında şöyle konuştu: "Çok üzgünüz. Hafta arasında iyi hazırlanmıştık. İyi de motive olmuştuk en azından bir puan almak istiyorduk. Ama oyuna hiç giremedik. Takım olarak ne pas yapabildik, ne öne doğru ataklara çıkabildik. Fenerbahçe hak etti ve buradan üç puanla çıktı."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Şota: Fenerbahçe'yi Tebrik Ederim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement