Sparta Prag, Fenerbahçeli Kadlec'i İstiyor - Son Dakika
Spor

Sparta Prag, Fenerbahçeli Kadlec'i İstiyor

Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Michal Kadlec'e, eski takımı Sparta Prag talip oldu.

24.11.2015 14:44  Güncelleme: 15:48

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Çek futbolcu Michal Kadlec, ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Vitor Pereira tarafından fazla forma şansı bulamayan ve geride kalan 12 maçta yalnızca 3 kez forma giyen 30 yaşındaki futbolcu için eski takımı Sparta Prag devrede.

"SPARTAG, KADLEC'İ İSTİYOR"

Çek Cumhuriyetinin Sport gazetesi bugün manşetinde Kadlec haberiyle yayınlandı. Kapaktaki haber 'Sparta Kadlec'i istiyor' başlığıyla verildi. Kontratının bitmesine altı ay kala, ocak ayında başka kulüplerle görüşme ve sözleşme yapma imkanına sahip olacak oyuncunun bonservis ücreti ödenmeden transfer edilebileceğine dikkat çekildi.

DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-lacivertli ekipte neredeyse hiç forma şansı bulamayan deneyimli futbolcunun bu yüzden sıkıntılı olduğu, bu yüzden 2005-08 döneminde de formasını giydiği Çek ekibine dönmeye sıcak baktığı savunuldu. Sparta Prag'ın oyuncuyu, transferdeki bir numaralı hedefi olarak belirlediği vurgulandı.

Sparta Prag, Fenerbahçeli Kadlec\'i İstiyor

Son Dakika Spor Sparta Prag, Fenerbahçeli Kadlec'i İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ŞIRNAKLI: sen kimsin lan dingil 0 5 Yanıtla
  • TÜRKİYEMMMMM: FENER KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞŞÜN!!!! LAN BU ÜLKEYE ŞİKEYİ GS GETİRDİ BİLİYONUZ ATIP TUTMAYIN SATILIKLAR.... 1 0 Yanıtla

Advertisement