Spor dünyasında Rusya'ya tepkiler büyüyor - Son Dakika
Spor

Spor dünyasında Rusya'ya tepkiler büyüyor

Spor dünyasında Rusya\'ya tepkiler büyüyor

Ergin Ataman: Savaşı durdurunSlavia Prag'tan Ukrayna'ya destekNapoli ve Barcelonalı futbolculardan "Savaşı durdurun" pankartıMalinovskyi: Ukrayna'da savaş istemiyoruzSmolov: Savaşa hayırZinchenko: Ülkemizi kimseye vermeyeceğizSezer AFŞAR / İSTANBUL, - Spor dünyasında birçok kulüp, spor insanı...

25.02.2022 09:26  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergin Ataman: Savaşı durdurun

Slavia Prag'tan Ukrayna'ya destek

Napoli ve Barcelonalı futbolculardan "Savaşı durdurun" pankartıMalinovskyi: Ukrayna'da savaş istemiyoruzSmolov: Savaşa hayırZinchenko: Ülkemizi kimseye vermeyeceğiz

Sezer AFŞAR/ İSTANBUL, - Spor dünyasında birçok kulüp, spor insanı ve sporcu, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatı kınarken, savaşın durdurulmasına dair mesajlar verdi.Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekata dair tepkiler her geçen dakika daha da büyürken, spor camiasında da Ukrayna'ya destek mesajları gelmeye devam ediyor. Dün çeşitli branşlarda oynanan karşılaşmaların öncesinde ve sonrasında Rusya'yı başlattığı harekat için kınayan mesajlar verildi. ERGİN ATAMAN: SAVAŞI DURDURUN Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in 27'nci hafta karşılaşmasında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i kendi sahasında 109-77 mağlup ederek 13'üncü galibiyetini elde etti. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri harekatı kınadı ve savaşın durdurulmasını istedi. Ergin Ataman açıklamasında, "Savaşı durdurun. Bu kabul edilemez. İnsanlar ölüyor. Masum insanlar, çocuklar... Lütfen savaşı durdurun" ifadelerine yer verdi.SLAVIA PRAG'TAN UKRAYNA'YA DESTEK UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe'yi konuk eden Çekya'nın Slavia Prag takımı, Rusya'nın harekat başlattığı Ukrayna'ya destek olduğunu belirten "Ukrayna'nın yanındayız" tişörtleri ile ısınmaya çıktı.NAPOLI VE BARCELONALI FUTBOLCULARDAN "SAVAŞI DURDURUN" PANKARTIUEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşmasında Napoli, Barcelona'yı konuk etti. İki takımın futbolcuları, Ukrayna'ya karşı askeri harekat başlatan Rusya'ya mesaj yolladı. İki takımın futbolcuları, karşılaşmanın başlama düdüğü öncesinde birlikte tuttukları "Savaşı durdurun" pankartı ile fotoğraf çektirdi.MALINOVSKYI: UKRAYNA'DA SAVAŞ İSTEMİYORUZUEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş karşılaşmasında Atalanta, Olimpiakos'a konuk oldu. İlk karşılaşmayı 2-1 kazanan İtalyan ekibi, deplasmanda da 3-0 galip gelerek bir üst tura adını yazdırdı. Karşılaşmada 2 gol atarak takımının bir üst tura yükselmesinde önemli pay sahibi olan Atalanta'nın Ukraynalı oyuncusu Ruslan Malinovskyi, attığı golden sonra "Ukrayna'da savaş istemiyoruz" yazılı tişörtünü göstererek ülkesi Ukrayna'nın yanında olduğunun mesajını verdi.SMOLOV: SAVAŞA HAYIR Dinamo Moskova'da forma giyen milli Rus futbolcu Fedor Smolov da Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı harekata tepki gösteren isimlerden birisi oldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Smolov, "Savaşa hayır" dedi.ZINCHENKO: ÜLKEMİZİ KİMSEYE VERMEYECEĞİZ

Manchester City'nin Ukraynalı futbolcusu Oleksandr Zinchenko, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Zinchenko, "Ülkemizi kimseye vermeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Medeni dünya, ülkemizin içinde bulunduğu durumdan endişe duyuyor" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Spor dünyasında Rusya'ya tepkiler büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.


Advertisement