Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, ilk etapta kamp çalışmalarına kadar takımın iskeletini oluşturmayı planladıklarını söyledi.

16.06.2012 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, ilk etapta kamp çalışmalarına kadar takımın iskeletini oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirten Barman, gerek iç gerekse de dış transferde titiz davrandıklarını, 10 ila 15 arasında futbolcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını dile getirdi.

Dış transfer çalışmaları kapsamında son olarak genç orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut'u kadrolarına kattıklarını ifade eden Barman, "Son olarak Bozüyükspor'dan orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut'u kadromuza kattık. Listemizde olan bir futbolcuydu. Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç'ın da transfer listesinin başında yer alıyordu. Bize göre iyi bir futbolcuyu kadromuza kattık. Malatya İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Aygün'de imza törenine katıldı. Güzel bir birliktelik oluştuğu kanaatindeyim. Bundan sonra transferlerimiz devam edecek. Malatya'nın ileri gelen isimleri de imza törenlerimizde yer alacak" dedi.

Dış transferde, listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerin sürdüğünü belirten Barman, "Transferde görüştüğümüz futbolcular var ancak şuanda isimlerini kamuoyu ile paylaşmak istemiyoruz. Tam anlamıyla anlaşma sağladığımız futbolcuları açıklayacağız. Dış transferde görüşmelerimiz devam ediyor. 10 ila 15 arası oyuncuyu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda da çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Barman, iç transferde şuana kadar istedikleri futbolcularla anlaşma sağladıklarına dikkat çekerek, "İç transferde kadroda kalmasını istediğimiz futbolcularla görüştük. Sadece bir arkadaşımızın bonservis sorunu var onu da halledersek iç transferde sıkıntımız kalmayacak. Şuana kadar Emrah Ekmekçi, Cihan Yeşilırmak ile anlaştık. Yasin Palaz'ın da sözleşmesi devam ediyor. Bu oyuncuyla da yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Takımın kamp programı hakkında da bilgiler veren Barman, "5 Temmuz'da Malatya'da toplanıp 10-12 gün bir kamp çalışması olacak. 17 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde ikinci etap kamp çalışmamızı yapacağız. Daha sonra 3 Ağustos'tan 15 Ağustos tarihine kadar da Bolu Termal'de üçüncü etap kamp çalışmamızı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Barman, Temmuz ayının ilk haftasına kadar transferi büyük ölçüde halletmeyi planladıklarını kaydederek, "Önümüzde 20 gün var. Bu süre içinde takımın iskeletini Malatya'da toplamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak arayışı noktasında yönetim olarak çeşitli projeleri hayata geçirmeye hazırlandıklarını ifade eden Barman, "Şuanda bütün kamuoyunun da bildiği gibi bütün yük Malatya Belediyesi'nin sırtında. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın spora ve futbola verdiği desteği bütün kamuoyu biliyor. Biz bu yükü Malatya ile paylaşmak istiyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde kaynak arayışları noktasında çeşitli görüşmelerimiz olacak. Şuanda Türkiye'de Uluslar Kulüp Lisanlı alan 31 kulüp arasında yer alıyoruz. Vergi ve SSK borçlarımızın hepsini ödedik. Kulübün herhangi bir borcu kalmadı. Öte yandan kombine biletlerimizin basımı bitmek üzere. Forma, kaşkol, bere, şapka gibi lisanlı ürünlerimizi de önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşacağız" açıklamasında bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement