Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde iki isim ile sözleşme imzaladı.

15.06.2013 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, dış transferde iki isim ile sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan'ın Çiftçi Malları Koruma Derneği ofisindeki imza töreninde, geçtiğimiz sezon İnegölspor forması giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ferit Erişçi ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Ferit Erişçi profesyonel kariyerine Yalovaspor'da başlarken, sırasıyla Yalovaspor, Tarsus İdman Yurdu, Bozüyükspor, Körfez Futbol Kulübü ve en son İnegölspor formaları giydi. Sağ açık oyuncusu olan Ferit'in sol açık mevkinde de görev yapabildiği kaydedildi.

Yapılan imza töreninde Turgutluspor, İstanbul'un amatör takımlarından olan CFS Bağcılar takımından 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Batuhan Çetin ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı. Batuhan Çetin'in Galatasaray alt yapısından yetiştiği belirtilirken, gelecek planlaması adına kadroya dahil edildiği öğrenildi.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, "İki transfer Turgutluspor'a hayırlı olsun" diyerek başladığı konuşmasında, "Transferlerimiz teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda devam ediyor. Ferit Erişçi bildiğimiz ve geçmiş sezonlarda kadromuza dahil etmek istediğimiz bir isimdi. Nasip bu sezonaymış. Turgutluspor'a katkı sağlayacağına inanıyorum. Batuhan Çetin transferi ise gelecek planlaması adına takıma hocamızın onayı ile yapılmış bir transferdir. Bildiğiniz gibi Turgutluspor'un önemli isimlerinden olan Youssef'i de Almanya'dan amatör bir takımdan transfer etmiştik ve şimdi PTT 1. Lig takımlarından birisiyle anlaşma noktasına geldi. Bu iki transferde Turgutluspor'a katkı sağlayacaktır. Turgutluspor'a hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement