Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Çanakkale Dardanelspor, Göztepe'de forma giyen eski futbolcusu Samet Albayrak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

09.08.2012 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Dardanelspor, Göztepe'de forma giyen eski futbolcusu Samet Albayrak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlı takım geçmiş dönemlerde takım kaptanlığı yapan Samet Albayrak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2007-2010 yılları arasında Çanakkale Dardanelspor'da forma giyen ve kırmızı-beyazlı takımın Bank Asya ligine çıkmasında büyük payı olan Samet Albayrak, yeniden Dardanelspor'a dönmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Başkanımız bana hedeflerden bahsetti. Bunlar benimde inandığım hedefler. O nedenle yeniden Dardanelspor forması giymekten büyük mutluluk duyacağım. Çanakkale Dardanelspor, 3'ncü lige layık bir kulüp değil. Büyük bir potansiyeli olan bir kulüp. Daha ileriye taşımaya çalışacağız. Tamer hocam 4 sene sonra Süper Lig dedi. İnşallah 4 sene sonra bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

Dardanelspor Futbol Direktörü Tamer Tuna, Samet'i yakından tanıdıklarını belirterek, "Samet'in gelmesini sağlamak için çok mücadele verdik. Bunun için Başkanımız Niyazi Önen'e çok

teşekkür ediyoruz. Hem takımdaki genç oyuncular için faydalı olacak, hem de bize şampiyonluk yolunda çok faydası dokunabilecek kapasitede bir futbolcu Samet. Geldiği için mutluyuz" diye konuştu.

Dardanelspor Kulüp Başkanı Niyazi Önen de Samet'in liderlik özelliğiyle takıma çok faydası olacağına inandığını belirtti.

Konuşmaların ardından genç futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement