Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Siirtspor'da, ikinci defa ertelenen kongre ile birlikte çoğunluk sağlanmadığı için yönetim, Pazartesi günü toplu halde istifa edecek.

15.06.2013 17:46  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'da, ikinci defa ertelenen kongre ile birlikte çoğunluk sağlanmadığı için yönetim, Pazartesi günü toplu halde istifa edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Siirtspor Kulüp Başkanı Zekeriya Batğı, takımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların aşılamadığından, takımı bugün itibariyle bıraktıklarını söyledi.

Batğı, Pazartesi günü yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa edeceklerini belirterek, "Bir ay önce kulüp yönetimi tarafından 8 Haziran 2013 tarihinde kongre kararı alınmıştı, ancak 8 Haziran'da çoğunluk sağlanmadığı için bugüne ertelenen kongre de yine çoğunluk sağlanmadı. 600'e yakın üyenin bulunduğu takımda katılım sadece 20 ile sınırlı kaldığı için iş kayyuma kaldı. Pazartesi günü yönetim kurulu üyelerimizle Siirt Valimiz Ahmet Aydın'a istifamızı sunarak kulübün anahtarlarını teslim edeceğiz. Biz elimizden geleni yaptık. Bu durum şunu gösteriyor, Siirtspor sahipsizdir, takım sahipsiz olduğu için memlekette sahipsizdir" dedi.

Öte yandan Kültür Merkezi'nde kongre öncesi toplanan bir grup taraftar 'Sahipsiz memleket' diye pankart açtı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement