Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor'da yapılan olağan genel kurulda takımın adı Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak değiştirildi.

31.07.2013 15:38

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Belediye spor'da yapılan olağan genel kurulda takımın adı Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak değiştirildi.

Denizli Belediyespor'da yeni sezon öncesinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Ruşan Uzunoğlu yeniden güven tazeledi. Bahçelievler'de bulunan Denizli Belediyespor kulüp binasında yapılan genel kurulda çoğunluğun sağlanmasının ardından kongre başladı. Divan seçimi sonrası faaliyet raporu okundu. Daha sonra dilek ve temennilerin okunmasının ardından seçime geçildi. Oyların hepsini alan Ruşan Uzunoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Yeni sezon öncesi güven tazeleyen Uzunoğlu beklentilerinin büyük olduğunu belirterek, "Ekip olarak ikinci kez seçildiğimiz için mutluyuz. Kulüp olarak bu zamana da kadar 20 bin kişiye spor yaptırdık. Bir çok branşta çalışmalarımız devam ediyor. Futbol kulübümüzün lokomotifi. 3. ligde şampiyonluk hedefliyoruz. Transferde istediğimiz oyuncuları aldık. Bir oyuncu ile daha görüşüyoruz.Onunla da yakında imza atacağız" dedi.

Öte yandan Denizli Belediyespor'da yeni sezon öncesi isim değişikliliği oldu. Denizli Belediyespor'un adı yeni sezonda Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak yer alacak. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement