Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yi 2-1 yendi. Bu sonuçla liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlılar, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Takımının attığı 2 golde de imzası olan Aboubakar, şampiyonluk yolunda takımını sırtladı.

06.03.2021 18:04  Güncelleme: 21:35

Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Beşiktaş, galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, 15. ve 73. dakikalarda Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'dan geldi. Gaziantep'in tek sayısını ise 90. dakikada penaltıdan Dicko kaydetti.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan askerlerimiz için mücadele öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

RIDVAN 5 MAÇ SONRA İLK 11'DE

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, 5 maçlık aranın ardından formasına kavuştu. İç sahada Trabzonspor'a 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanıp çıkan Rıdvan Yılmaz, Gaziantep FK karşısında ilk 11'de yer aldı.

Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

ABOUBAKAR FIRTINASI

Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası devam ediyor. Gaziantep maçında da fileleri havalandırarak ligdeki gol sayısını 15'e çıkartan ve 4 de asist yapan Aboubakar, şu ana kadar yaptığı gol katkısı ile ile Beşiktaş forması giydiği bir önceki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı şimdiden geride bıraktı.

GAZİANTEP DEPLASMANDA DURDU

Deplasmanda 7 maçtır kazanamayan Gaziantep FK, son 5 karşılaşmada rakip fileleri havalandıramadı.

Beşiktaş, Gaziantep FK\'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gaziantep FK'yi 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement