Haberi Şenol Güneş verdi! Beşiktaş'ta iki sürpriz isim takımdan ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Haberi Şenol Güneş verdi! Beşiktaş'ta iki sürpriz isim takımdan ayrılıyor

Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'la golsüz berabere kaldı. Cenk Tosun'un penaltı kaçırdığı mücadelede Beşiktaş sahasında 2 puan bıraktı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, oynanan oyundan memnun olmadığını belirtti. Tecrübeli çalıştırıcı, Dele Alli ve N'Koudou'nun da takımdan ayrılma ihtimali olduğunu söyledi.

26.02.2023 23:42  Güncelleme: 10:59

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Antalyaspor'u konuk etti. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlanırken Beşiktaş üst üste üçüncü maçından da galip ayrılamadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor karşısında maçı kazanacak oyunu oynamadıklarını belirterek, "Telaşımız ve oyun yapımız kazanmaya yeterli olmadı. Seyircinin coşkusuna ve isteğine cevap veremedik." dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, Dele Alli ve N'Koudou'nun ayrılma ihtimali olduğunu açıkladı.

Ayrılık haberini Şenol Güneş verdi! Hem N'Koudou hem Dele Alli takımdan gidiyor

"KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI"

Galibiyet için yeterli oyunu oynamadıklarını belirten Güneş, "Kaybettiğimiz 2 puan. Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakip kapanan takımdı. Hızlı oynamayınca rakibi aşamadık. İkinci yarı daha baskılı oynadık. İyi olmamız, maçı kazanacağımız anlamı taşımıyor. Hızlı, tempolu ve top kaybı olmadan oynayan bir takım olmalıydık. Telaşımız ve oyun yapımız kazanmaya yeterli olmadı. Seyircinin coşkusuna ve isteğine cevap veremedik. Bu oyun tarzıyla ikinci yarıda düşmelerini bekliyorduk, öyle de oldu. Şutlarımız isabetli değildi. Kazansak bile bu oyunla eksiklerimiz vardı." ifadelerini kullandı.

Ayrılık haberini Şenol Güneş verdi! Hem N'Koudou hem Dele Alli takımdan gidiyor

N'KOUDOU VE DELE ALLİ AYRILABİLİR

Takımdan ayrılacağı konuşulan Kevin N'Koudou ile ilgili de açıklama yapan Şenol Güneş, "Şu anda düşünmediğimiz bir oyuncu. Gitme durumu var. Buna kendi karar verecek." diye konuştu. Öte yandan Dele Alli'den istedikleri verimi alamadıklarını belirten Güneş, "Dele Alli düşündüğümüz verimi katmadı. Son 2 hazırlık maçında olumlu işler yapıyordu. Asist yapmada ve gol atmada sıkıntıları var. İyi ya da kötü de oynasa sene sonunda gitme olasılığı yüksek olan bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Ayrılık haberini Şenol Güneş verdi! Hem N'Koudou hem Dele Alli takımdan gidiyor
Ayrılık haberini Şenol Güneş verdi! Hem N'Koudou hem Dele Alli takımdan gidiyor
Haberi Şenol Güneş verdi! Beşiktaş\'ta iki sürpriz isim takımdan ayrılıyor
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Haberi Şenol Güneş verdi! Beşiktaş'ta iki sürpriz isim takımdan ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kemal Yucel: Biraz futboldan anlayan bilir nuri sahin ders verdi senol gunese bu adamdan bjk’ya fayda gelmez kimin ne oynadigi belli degil yine ayni senaryo tazminat alip gidecek adamin isi bu 9 1 Yanıtla

Advertisement