Tarık Çamdal, Eskişehirspor'da Kaldı - Son Dakika
Spor

Tarık Çamdal, Eskişehirspor'da Kaldı

Tarık Çamdal, Eskişehirspor\'da Kaldı

Eskişehirspor Kulübü, kadro dışı bırakılan genç savunma oyuncusu Tarık Çamdal ile 4 yıllık sözleşme yeniledi.

24.01.2014 18:26  Güncelleme: 16:06

Eskişehirspor Kulübü, kadro dışı bırakılan genç savunma oyuncusu Tarık Çamdal ile 4 yıllık sözleşme yeniledi.

Kulübü ile sözleşme uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan, ardından adı, Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki oyuncunun, siyah-kırmızılı kulübün tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, Tarık'ın çıkış yakalamasıyla etik değerlere önem vermeyen bazı menajerlerin, genç futbolcunun aklını karıştırdığını söyledi.

Akman, Tarık'ın daha önce Eskişehirspor yönetiminin onayı olmadan hiçbir kulübe imza atmayacağını söylediğini bildirerek, bu sözünün arkasında durduğu için kendisine teşekkür ederek, "Tarık'a yapılan teklifler, şu anda bugün bize atacağı imzayla yaklaşık 5 milyonluk liralık gibi bir rakamı elinin tersiyle itmiş oluyor. Bu, her futbolcunun yapacağı bir davranış değil. Bugün itibariyle sözleşmesini 4 yıl daha uzatıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Almanya'nın 1860 Münih takımından 3 yıl önce Eskişehirspor'a transfer edilen Çamdal ise Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u çok sevdiğini kaydederek, şöyle konuştu:

" Türkiye'yi ve Süper Ligi'ni, Eskişehirspor sayesinde tanıdım. Kulübümün ve hocalarımın bana şans vermesiyle çok iyi çıkış yakaladım ve milli takıma kadar yükseldim. Benim için kulübüme teklifler geldi. Ben her zaman kulübümün rızası olmadan adım atmayacağımı söyledim. Bugün tek bir gerçek var. Eskişehirspor Kulübü ile 2018'e kadar kontratımı uzatacağım ve gerçekten çok mutluyum. Almanya'dan gelen annem de burada. Takım arkadaşlarımı, kulüp çalışanlarını çok özledim. İnşallah, sözleşmem hem benim için hem kulübüm için hayırlı olur. Uzun yıllar bu formayı terletirim."

Çamdal, desteklerinden dolayı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, diğer kulüp yöneticileri ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Akman ile Çamdal, sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninden sonra kulüp yöneticilerinin tebrik ettiği Çamdal, annesi Emine Çamdal ile gazetecilere poz verdi ve takım arkadaşlarıyla antrenmana katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tarık Çamdal, Eskişehirspor'da Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement