Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında İstanbul Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü.
Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Karabük Şubesi Başkanı Celal Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
Milli takım kamplarında bulunan Ahmet İlhan Özek, Traore ile fıtık ameliyatı olan Musa Çağıran antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe maçında sakatlanan kaleci Waterman yürüyüşle yetinirken, sakatlığı bulunan Sow da salonda çalıştı.
Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Saint-Etienne maçlarının futbol hayatında nadir olarak üzüldüğü karşılaşmalar olduğunu söyledi.
Rahat puan alabilecekleri Fenerbahçe maçını bireysel hatalardan dolayı kaybettiklerini belirten Kafkas, "Şu an da takımın durumu oldukça iyi. Oynanan futbol, anlayış ve felsefesi iyi. Bunu sezon boyunca devam ettirebilmek önemli. İçeride oynayacağımız çok kritik bir maçımız var. Lig çok zorlu geçecek. Biz kendimiz ile denk olan takımlardan mutlaka puan almalıyız. Yenilmememiz gerekiyor, yoksa sıkıntılı günler yaşayabiliriz" diye konuştu..
Son Dakika › Spor › Tolunay Kafkas: 'Takımın durumu oldukça iyi' - - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?