Trabzon Akhisar'da İlk Kez Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzon Akhisar'da İlk Kez Kazanmak İstiyor

Trabzon Akhisar\'da İlk Kez Kazanmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ligde ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak.

31.10.2014 12:10

Bu sezon ligin ilk haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor ile 0-0, ligin 3'üncü haftasındaki İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan, ligin 5'inci haftasında da Kardemir Karabükspor'a 3-0 yenilen Karadeniz ekibi, deplasman galibiyeti hasretine son vermek istiyor. Oynadığı 3 deplasman maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sadece 2 puan çıkarabilen bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor maçında dış sahada ilk 3 puanla tanışmanın hesabını yapıyor. Bordo-mavili takımın karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzon Akhisar'da İlk Kez Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement