Trabzonspor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor\'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 18 Şubat Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

16.02.2018 14:05

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz  Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Mustafa Akbaş ve Hüseyin Türkmen'in yanı sıra milli takım kampına giden genç  kaleci Arda Akbulut katılmadı. Dizinde ağrı hissettiği için dün kondisyon  salonunda çalışan kaptan Onur Recep Kıvrak ise takımla çalıştı.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda bordo-mavililer, pas  çalışmasının ardından taktik ağırlıklı maç yaptı.
Çalımbay, antrenmanın sonunda orta saha ve forvet oyuncularına gol  çalışması yaptırdı.
Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının  hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement