Trabzonspor, Tomasz Jodlowiec İçin Resmi Girişimde Bulundu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Tomasz Jodlowiec İçin Resmi Girişimde Bulundu

Trabzonspor, Tomasz Jodlowiec İçin Resmi Girişimde Bulundu

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Polonya'nın Legia Warszawa takımında forma giyen Tomasz Jodlowiec'i transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

08.01.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Polonya'nın Legia Warszawa takımında forma giyen Tomasz Jodlowiec'i transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, bir taraftan ise ikinci yarıda daha güçlü bir takım ortaya çıkartmak için kadrosuna takviye yapmayı planlıyor. Karadeniz ekibi, önceliğini forvet hattına vermesine rağmen diğer bölgeler için de çalışmalarını sürdürüyor. Savunma futbolcusu Giray KaçarAntalyaspor'a gönderen, Sol Bamba'ya gelen teklifleri de değerlendirmeye alan bordo-mavili yönetimin, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Legia Warszawa takımında forma giyen Tomasz Jodlowiec'i transfer etmek için Polonya kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Trabzonspor'un bu futbolcu için Polonya kulübüne 1 milyon Euro teklif ettiği ancak Legia Warszawa kulübünün Adrian'ın, Trabzonspor'a transferinde ödenen yüksek bonservis bedeli nedeniyle fiyat konusunda pazarlıkları daha yüksekten başlattığı öğrenildi.

Trabzonspor'un oyuncunun kendisiyle her konuda anlaşmaya vardığı, ancak bonservisi konusunda Polonya kulübüyle görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Ön liberoda, orta sahada ve stoperde görev yapabilen 29 yaşındaki futbolcunun kendi liglerinde oynadığı 18 maçta 4 golü ve 2 asisti bulunuyor.

TRABZONSPOR FORVET İÇİN BASTIRIYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın ısrarla istediği forvet oyuncusu için bordo-mavili yönetim girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bir kaç gün içinde forvet transferini sonlandırmayı planlayan Karadeniz ekibi, Cardozo'nun transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcunun alacağı ücret Trabzonspor'u zor durumda bırakırken, bordo-mavili yönetimin alternatif isimlerinden biri Dimitar Berbatov. Bordo-mavililerin, Bulgar forvet olmazsa Diouf'a yönelmesi bekleniyor.

YERLİLERDE PRÜZLER GİDERİLİYOR

Transfer çalışmalarını 4 koldan sürdüren Karadeniz ekibi, listesinde yer alan yerli futbolcularla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Kadrosuna katmak istediği Galatasaray'lı Yekta Kurtuluş'la her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor'un, sarı-kırmızılı kulüple görüşmelere devam ettiği ifade edildi. Kasımpaşalı Özer Hurmacı transferini de Volkan Şen takasıyla bitirmeye çalışan bordo-mavililer, Eskişehirspor ile Erkan Zengin konusunda da görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca bordo-mavililer, Kayserisporlu Ömer için de nabız yokluyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Tomasz Jodlowiec İçin Resmi Girişimde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement