Trabzonspor'un Yunan oyuncuları Sümela Manastırı'nda ayine katıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Yunan oyuncuları Sümela Manastırı'nda ayine katıldı

Trabzonspor'un Yunan oyuncuları Anastasios Bakasetas ve Dimitrious Kourbelis, Sümela Manastırı'nda düzenlenen ayine katıldı. Ziyaretçiler, futbolcularla fotoğraf çektirmek için yarıştı.

15.08.2023 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Bakasetas ve Kourbelis, Sümela Manastırı ayininde

Selçuk BAŞAR TRABZON,(DHA) - Trabzonspor'un Yunan oyuncuları Anastasios Bakasetas ve Dimitrious Kourbelis, Sümela Manastırı'nda 10'uncu kez düzenlenen ayine katıldı. Ziyaretçiler, futbolcularla fotoğraf çektirmek için yarıştı.

Trabzon'un Maçka ilçesindeki Sümela Manastırı'nda, Fener Rum Patriği Bartholomeos'un yönettiği 10'uncu ayin gerçekleştirildi. Ortodoks Hristiyanlık inancında 'Meryem Ana'nın göğe yükselişi' olarak kabul edilen ve her yıl 15 Ağustos'ta düzenlenen ayine yurt dışından katılan çok sayıda yabancı turistin yanı sıra, bordo-mavili takımın Yunan oyuncuları Anastasios Bakasetas ile Dimitrious Kourbelis de katıldı.

FUTBOLCULARA İLGİ

Ayin için manastıra gelen misafirler futbolculara ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, takımın yıldız oyuncularıyla fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi. Yoğun ilgiden dolayı futbolcular ayin sırasında, manastırda ziyaretçilere kapalı olan bir bölüme alındı.(DHA)

Trabzonspor\'un Yunan oyuncuları Sümela Manastırı\'nda ayine katıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Yunan oyuncuları Sümela Manastırı'nda ayine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement