Tsyd İlk Ziyaretini Tgc'ye Yaptı - Son Dakika
Spor

Tsyd İlk Ziyaretini Tgc'ye Yaptı

Tsyd İlk Ziyaretini Tgc\'ye Yaptı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi’nin olağan genel kurulunda, yeniden başkanlığa seçilen Murat Taşkın ve Yönetim Kurulu, ilk ziyaretlerini Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve Yönetim Kurulu’na yaptı.

26.03.2015 16:41

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin olağan genel kurulunda, yeniden başkanlığa seçilen Murat Taşkın ve Yönetim Kurulu, ilk ziyaretlerini Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ve Yönetim Kurulu'na yaptı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde gerçekleştirilen ziyarette, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, "Türkiye Spor Yazarları Derneği kamu yararına olan bir kurumdur. Basın mensuplarının görevlerini yerine getirme noktasında onlara yardımcı olan bir kuruluşuz. TSYD'nin Türkiye genelinde 7 şubesi var, bunlardan biri de Trabzon'da. Trabzon şubesi olarak 17 ili kapsayan bir sorumluluk noktamız var ve ağırlıklı olarak üyelerimiz spor medyasında görev yapan arkadaşlarımızdan oluşuyor" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİN FAZLASI İÇİN BURADAYIZ"

Taşkın, gazetecilerin görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, "Elimizden gelenin fazlasını yerine getirebilmek için buradayız. Gerektiği zaman sizlerden destek isteyeceğiz. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin yanı sıra Karadeniz Gazeteciler Federasyonu'nun da merkezinin Trabzon'da olması ve başkanının Turgut Özdemir olması büyük bir ayrıcalık. Her anlamda Türkiye Spor Yazarları Derneği oluşumu içerisindeler. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımızı hep birlikte yapacağımız düşüncesindeyim. Her zaman yanımızda oldukları için TGC yönetimine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: "DEMOKRATİK VE GÜZEL BİR SEÇİM OLDU"

Trabzon Gazeticiler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir ise seçilen yeni yönetimi kutladı. Özdemir, yapılan kongrede iki liste yarıştığını hatırlatarak, "Demokratik ve güzel bir seçim oldu. Biz bir aileyiz. Aile içerisinde demokratik bir şekilde bu tür yarışların, dostluk içerisinde olması ve buna cemiyetin ev sahipliği yapması güzel bir duygu. Türkiye'de yeni bir oluşum var. Son zamanlarda TSYD Anadolu cemiyetlerinin içinde oldular. Konfederasyonumuza tam destek oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu güç birliği içerisinde Anadolu'daki bütün arkadaşlar TSYD'den ve gelişmelerden haberdar. Bu durum da Trabzon basınının gücünü bir kat daha arttırıyor. TSYD ve TGC iş birliği ile gücümüz ve birlikteliğimiz daha da ilerleyecektir. Zaten aynı çatının insanlarıyız. Türkiye'de iyi bir güç olmak için emin adımlarla ilerliyoruz. Gücümüzün artarak devam edeceğine inanıp arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tsyd İlk Ziyaretini Tgc'ye Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement