Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı - Son Dakika
Spor

Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı

Beşiktaş'ın Kayserispor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumlayan Tümer Metin, "Vida için bazı transfer haberleri çıkıyor, bir dakika bile düşünmeden hemen satın." dedi.

02.03.2019 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor'un gollerini 57. dakikada Kravets ve 62. dakikada Deniz Türüç kaydetti. Beşiktaş'ın golleri ise 37. dakikada Atiba Hutchinson ve 90. dakikada Caner Erkin'den geldi.

"VİDA'DA CİDDİ KONSANTRAASYON SORUNU VAR"

BeIN Sports ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Tümer Metin, "Vida için bazı transfer haberleri çıkıyor, okuyoruz, görüyoruz. Bazı rakamlar konuşuluyor ama o rakamları görüyorsunuz hemen, bir dakika bile düşünmeden hemen satın. Mental olarak da artık geriye düşmeye başladı. Dünya Kupası finalinden sonra buraları görmek kolay değil. Hele bir de iddianız yoksa, yarıştan kopmuşsanız çok zor. Vida da bu durumu yaşıyor ve ciddi bir konsantrasyon sorunu var." dedi.

Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı
Tümer Metin: Beşiktaş, Vida\'yı Acilen Satmalı

Son Dakika Spor Tümer Metin: Beşiktaş, Vida'yı Acilen Satmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • şiiiiittttttt: ağzı olan konuşuyor sen bi sus be tümer 0 7 Yanıtla
  • akrepp: ne oldu vıda 150 mılyo0ndu :D :D :D 3 1 Yanıtla
  • Memleketim: Sen kimin parasini dagitiyorsun Yildirim? Yurdum insani belese alistirdininiz. Yurdum insanini borclandirdiniz. Yüce Allah sizlere birdaha kazandirmasin. 0 1 Yanıtla
  • gamsız : param yetmezzz 1 0 Yanıtla
  • alex de yeter: vida acilen sat tornavida al... 0 0 Yanıtla

Advertisement