Türk Teknik Direktör Murat Yakın'a Şok Suçlama: Ermeniyim Diye Beni Oynatmıyor - Son Dakika
Spor

Türk Teknik Direktör Murat Yakın'a Şok Suçlama: Ermeniyim Diye Beni Oynatmıyor

Türk Teknik Direktör Murat Yakın\'a Şok Suçlama: Ermeniyim Diye Beni Oynatmıyor

Spartak Moskova'nın Ermeni futbolcusu Aras Özbiliz, sakat olmadığı halde neden oynatılmadığını sorgularken "Belki de, Ermeni olduğum için Türk hocalar beni oynatmıyor." dedi.

29.04.2015 09:23  Güncelleme: 09:39

Rusya'da Spartak Moskova'nın Türk hocası Murat Yakın ile Ermeni oyuncu Aras Özbiliz arasında yaşananlara dair, Aras'ın anlattıkları ülkenin gündemine oturdu. İstanbul doğumlu Ermeni futbolcu Aras Özbiliz, Murat Yakın'ın kendisinin sakat olmadığı halde oynatmadığını ifade ederken "Belki de, Ermeni olduğum için Türk hocalar beni oynatmıyorlardır." dedi.

"FİZİKSEL DURUMUM MÜKEMMEL"

Sporx'in haberine göre; Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Aras, hocası Murat Yakın'a ağır suçlamalarda bulunurken "Kulübün resmi açıklamalarına göre sakatım. Ancak, gerçek şu ki ben uzun süredir iyiyim ve %100 olarak hazırım. 1 aydır fiziksel durumum mükemmel. Belki biraz oyun kondisyonum düşmüştür ama son 5-6 haftada oynama şansı bularak bunu kapatabilirdim." dedi.

Spartak Moskova'nın Ermeni futbolcusu Aras Özbilici

"BU NASIL PROFESYONEL KULÜP"

"Bu nasıl bir profesyonel kulüptür anlamıyorum." diyen Aras, "17 Nisan'dan beri takımla çalışmalara katılıyorum. 1 gün sonra Mordovia maçı vardı ve kazandık. Murat Yakın, takıma 3 gün izin verdi, kendisi İsviçre'ye gitti. Bana da salonda çalışmak üzere bir antrenman programı verdi. Ben buna uydum. 4 gün sonraysa beni takımla olan çalışmadan çıkardı ve salona, topsuz çalışmalara gönderdi. Bu nasıl bir profesyonel kulüptür anlamıyorum. Murat Yakın ile konuştum ve bana "Problem yok. Bütün seneyi salonda geçirdin, birkaç gün daha geçir" dedi. Hem sağlık ekibimiz hem de fitness antrenörlerimiz hayatımda görmediğim kadar işlerinde uzman insanlar. Sorun tıbbi değil, tamamen antrenör heyetiyle ilgili." dedi.

Spartak Moskova'nın Türk teknik direktörü Murat Yakın

"HOCALARI ÇAĞIRDI, ŞOK OLDUM!"

Sitem dolu sözlerine devam eden Aras, "Murat Yakın ile iletişim sorunumuz var. Bu normal değil. Antrenmana çıktığımda benden ne istediğini bilmiyorum. Bir gün takımla çalışmalara katılıyorum, öbür gün sakat oyuncularla birlikte çalışıyorum. Çok iyi hissettiğimi Murat Yakın'a söyledim. Sadece bir antrenmandan sonra bacaklarımdaki kasların çok yorgun olduğunu söyledim. Murat Yakın ise doktorları ve antrenörleri çağırıp benim hazır olmadığımı söyledi. Şok oldum!" ifadelerini kullandı.

"İHANET EDEN HOCAYLA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM"

Kendisine ihanet eden bir hocayla çalışmak istemediğinin altını çizen Ermeni futbolcu, "Tüm sağlık testlerini geçtim, sonuçlar mükemmel çıktı. Bir kez daha söylüyorum, çok uzun süredir fiziksel olarak iyi durumdayım. Bunu kulüpteki herkes biliyor. Ancak, ufak problemler her oyuncuda vardır zaten. Murat Yakın bana "Sadece sağlıklı oyunculara ihtiyacım var" dedi. Bunu sürekli tekrarladı. Sakat oyuncuyu antrenmana çıkaramayacağını söyledi. Sonra beni ikinci takıma gönderdi. Bana ihanet eden bir teknik direktörle bir daha çalışmak istemiyorum. Yapılanları anlattım. Tüm yıl boyunca çalıştım ve takımla antrenmanlara da çıktım. Takımla daha fazla antrenman yapmak ve hızlıca maç kondisyonumu kazanarak Spartak Moskova'nın başarılarına yardımcı olmak istiyorum." dedi.

"BELKİ DE ERMENİYİM DİYE OYNATMIYORLARDIR"

Türk hocası hakkında şok bir suçlamada bulunan Aras, "Her zaman aklımdan şu geçiyor. Belki de, Ben bir Ermeni olduğum için ve hocalar da Türk olduğu için beni oynatmıyorlardır.
Yuro Movsisyan için de böyle düşünebiliriz. Her sezon en az 15 gol atan oyuncuydu ancak birdenbire takımdaki yerini kaybetmeye başladı. Bu ülkenin en iyi santraforuyken yedek kulübesine mahkum oldu. Belki de bu düşünce yabana atılmamalıdır. 24 Nisan'daki Ermeni Soykırımı törenleri benim için iyi olabilirdi ama o gün Murat Yakın beni birinci takımdan attığını söyledi. Tam da o gün söyledi." " ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Türk Teknik Direktör Murat Yakın'a Şok Suçlama: Ermeniyim Diye Beni Oynatmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • gregorian: pis türkler 2 26 Yanıtla
  • ,: Brawo murat hoca, ermeniler potansiyel türk düsmani 24 3 Yanıtla
  • t.c: ermeni olmana bisey diyemem. . . hoca bir eksiğini görmüstür kocum. . . hocam basarılar 26 1 Yanıtla
  • u mustafa: Bu sözleri sarfettikten sonra oynayacaksan da oynatmaz. Sen iyisimi başka kulübe git. Aman dikkat et. Teknik direktör Ermeni olsun. Yoksa onlarda oynatmayabilir. 19 5 Yanıtla
  • adil: ihtimal var çünki ırkçılığı her alanda kullanan faşolar çok 5 18 Yanıtla
  • asiltürk: türkleri karalamak için bütün fırsatları değerlendiriyorlar 19 2 Yanıtla
  • Bora: OYNATMA KOV KOCAM BU ERMENİYİ GİTSİN KANDİLDE OYNASIN ! 19 2 Yanıtla
  • zaza23: kafanıza bişey düşse TÜRKLER yaptı diyceksiniz be 14 2 Yanıtla
  • Mehmet tas: Afferim murat hoca 14 2 Yanıtla
  • AFFERİN: İYİ YAPMIŞ 14 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement