Türkiye - Karadağ Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Türkiye - Karadağ Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Türkiye - Karadağ Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuva hazırlıkları kapsamında bugün Karadağ ile karşılaşacak.

29.05.2016 04:06

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuva hazırlıkları kapsamında bugün Karadağ ile karşılaşacak.

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Antalya Stadı'nda yapılacak maç saat 20.15'te başlayacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.

ANTALYA'DA 4. KEZ

Türkiye-Karadağ hazırlık müsabakası, A Milli Takım'ın Antalya'daki 4. maçı olacak. Antalya Stadı'nda daha önce 24 Mart 2016'da İsveç'i ağırlayan Türk Milli Takımı, 2 6 Ekim 1923 tarihinde başlayan yürüyüşünde bugüne kadar çıktığı 535 maçtan 228'ini Türkiye sınırları içinde oynadı. Antalya kenti de 228 maçtan 3'üne ev sahipliği yaptı. Milliler, Antalya'da oynadığı maçların birini kazandı, ikisini kaybetti.

MİLLİLER 536. MAÇINA ÇIKIYOR

Hazırlık maçında Karadağ ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın 93 yıllık tarihinde oynadığı toplam 535 maç içinde 256'sını özel karşılaşmalar oluşturdu.

Milliler özel karşılaşmalarda 93 galibiyet ve 67 beraberlik aldı, 96 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, özel maçlarda 327 gol atıp kalesinde 373 gol gördü.

TERİM'İN 122. MAÇI

Türkiye'nin yarın Antalya'da Karadağ ile yapacağı özel maç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 122. milli sınavı olacak.

A Milli Futbol Takımı, Fatih Terim yönetiminde oynadığı 121 maçta 62 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 30 kez berabere kaldı, 29 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde 184 gol atan milliler, kalesinde ise 128 gol gördü.

Dünkü antrenmanda sakatlık geçiren Hakan Çalhanoğlu, Karadağ'a karşı forma giyemeyecek.

Karadağ'ın aday kadrosunda, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor formasıyla mücadele eden Marko Simic ile Akhisar Belediyespor'da oynayan Petar Grbic de bulunuyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Türkiye - Karadağ Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement