Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin

Türkiye Kupası Fenerbahçe\'nin

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kadınlar Kupası Finali'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 69-61 yenerek kupanın sahibi oldu.

06.03.2016 11:40

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kadınlar Kupası Finali'nde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 69-61 yenerek kupanın sahibi oldu.

Kayseri Kadir Has Spor Merkezi'nde oynanan maçta başa baş bir mücadele ortaya kondu. İlk yarıyı Fenerbahçe'nin 35-32 önde tamamladığı maçta ikinci yarı kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Galatasaray'ın son periyota hızlı başladığı maç, Fenerbahçe'nin son dakikalarda üst üste bulduğu sayılarla sarı lacivertli takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Fenerbahçe'de Alexandria Quigley 17 sayıyla takımının ve maçın  en skorer ismi oldu. Sarı lacivertli takımda Marissa Coleman'ın 16, Jantel Lavender ise 15 sayıyla Quigley'in ardından takımında skora en çok katkı yapan oyuncular oldular. Fenerbahçe'de Marissa Coleman maçın, Alexandria Quigley ise turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Sarı kırmızılı takımda ise Jewell Lloyd, attığı 15 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Lloyd'un yanı sıra sarı kırmızılı takımda Nevriye Yılmaz'ın 14, Jelena Dubljevic'in 11 sayı 9 ribaundu mağlubiyete engel olamadı.

Böylelikle Fenerbahçe, geçtiğimiz yılın ardından bu sezon da kupaya uzanan taraf oldu ve Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım unvanını egale etti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement