Türkiye Volkan Demirel'i Konuşuyor! Milli Takım'a Alınsın mı Alınmasın mı - Son Dakika
Spor

Türkiye Volkan Demirel'i Konuşuyor! Milli Takım'a Alınsın mı Alınmasın mı

Fenerbahçeli kalecinin son zamanlarda yükselen form grafiği ve Braga maçında gösterdiği başarılı performans, Milli Takım'a yeniden çağrılmasını gündeme getirdi.

12.03.2016 08:42

Fenerbahçe'nin emektar kalecisi Volkan Demirel'in, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga maçında gösterdiği başarılı performans, milli eldivenin üzerindeki tartışmaları yeniden alevlendirdi. Sarı lacivertli taraftarlar, uzun süredir A Milli Takım'a alınmayan tecrübeli file bekçisinin 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde mücadele edecek A Milli Takım'a davet edilmesini isterken, bazı kesimler de bu görüşe karşı çıkıyor. İşte Ekşi Sözlük'te Volkan Demirel hakkında ortaya atılan görüşlerin bazıları...

"ÖNCE BİR ÖZÜR BORCU VAR"

- 34 yaşında bir kaleci. Biz her turnuvaya katılan bir ülke değiliz. 2018 de garanti değil. Elimizdeki adam son 10 yılın en iyi Türk kalecisi ve iyi bir kalecimiz maalesef yok. 2016'da kalede olursa olgun bir Volkan izleyeceğiz ve iyi işler yapacaktır. Ama önce bir özür borcu var. Herkes hata yapar, önemli olan bunun farkına varmak. (buhhmm)

- Bugün çıkardığı topu Muslera 4 gol yediği herhangi bir maçta çıkarmış olsa hakkında 120 tane entry girilirdi. (nuktedan)

- Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeyi çoktan hakeden kaleci. (kumulatifvergimatrahi)

- Avrupa futbol şampiyonasına gitmeyi hak etmeyen kaleci. (levyashin)

- Topal'ın attığı goldeki şuttan daha etkili Josue'nin şutunu çıkaran Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi. Sayesinde çeyrek final şansı iyice arttı Fener'in. Fabiano da bu maç neden yedek oturduğunu anlamıştır. (may i count on you)

- Eğer şampiyonada milli takıma alınmazsa bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hakkımı helal etmiyorum. Tanım: türkiye'nin en iyi kalecisi. (vizyonsahibi)

"İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR"

- Bir kalecinin, üstelik de bu kadar kısa sürede ve bu yaştan sonra geçirdiği değişime insan gerçekten hayret ediyor. (atlantisten gelen adam)

- Volkan 'milli takıma gelmesin dediğim kalecidir. Tek tek geçmişi anlatmaya gerek yok, her suçun cezası olmalıdır. bu şampiyonada evinde oturduktan sonra affedilmesi gündeme gelebilir en fazla. (etk7)

- Bu adami tartışmak gereksizdir. Onur'u, Babacan'ı, Tolga'yı toplasan şu adamın sol eldiveni etmez. Milli takımın Fransa'da başarılı olmasını isteyen her futbolsever bu adamın kalede olmasını desteklemelidir. Babacan kalede olursa evimize çok erken döneriz. (the shark)

"KİLO VERİP SAKALLARI KESİNCE..."

- Kilo verip sakalları kesince gençliğine döndü. Olay rekabette bitiyor. Baktı Emre'nin bileti kesildi, kaleci transferi yapıldı, taht sallanıyor. Normale döndü. Hem artık her olayın içinden çıkmıyor, hem de işini yapıyor. Eski günlerdeki gibi. (mesglsn sanirm bn yatiyrm)

- Neuer ve Buffon ile birlikte aktif futbol hayatına devam eden en iyi üç kaleciden birisi olan yaşayan efsane. Bu adamı bu en formda olduğu dönemde gururla taşıdığı ay yıldızlı formaya kavuşturmak vatani gorevdir. (owencan)

- Milli takım ısınırken sahayı terket... Ondan sonra teknik direktöre "beni çağırma" de. Milli formayı bir daha kesinlikle giyemeyecek, net! (zoltarinmabedi)

Türkiye Volkan Demirel\'i Konuşuyor! Milli Takım\'a Alınsın mı Alınmasın mı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Türkiye Volkan Demirel'i Konuşuyor! Milli Takım'a Alınsın mı Alınmasın mı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (71)

  • marfat: Pislik adamlarin milli takimda isi yok..aslan gibi onur tolga babacan varken 35 6 Yanıtla
  • a: A lın ma sın!!! 39 1 Yanıtla
  • Gsli: volkani milli takima alirlarsa izlemem diyen karaktersizler volkan mi satiyor milli takimi sizmi satilik insanlar.. kucaginiza bomba dusse ilk kacacak insanlarsinjz bu ulkeden. sizin karjniza cocugunuza kufur edilse belkide cinayet islersiniz ama burda bos muhabbet yapiyorsunuz. 7 31 Yanıtla
    asım: saçma saçma yorumlar yapma birader önce sen kendi karekterine bak herkesin düşüncesi yorumu kendini bağlar fanatiklik yapma 0 0
  • a: Volkan istikrarsız bi maçta olmadık toplar kurtarır.Diğer Maçta ayağının altından kaçırır.Kaçıp gitmeyecekti.Alınmasın tabiki bi kurtarış yaptı diye kahraman ilan ettiniz. 35 3 Yanıtla
  • Amett: Almayacak . çünkü üzeri çizildi bir kere 30 3 Yanıtla
  • Xşahıs: karısına el kadar Çocuguna küfür et , yetmedi Volkanın annesine hep bir ağızdan küfür et Üstüne üstlük vatan haini ilan et Volkan kötüde sizmi iyisiniz he? Adi köpekler. 9 8 Yanıtla
  • TÜRKİYE: Adamın suratında meymenet yok. Karaktersiz. 11 5 Yanıtla
  • kapalıkale: o gıtsın kumda oynasın 5 10 Yanıtla
  • erkan: alınırsa milli takım benım ıcın bıter abi bu kadar basit 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement