AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı canlı anlatım! Maçta son 10 dakikaya girilirken eşitlik bozuldu - Son Dakika
Spor

AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı canlı anlatım! Maçta son 10 dakikaya girilirken eşitlik bozuldu

AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı canlı anlatım! Maçta son 10 dakikaya girilirken eşitlik bozuldu

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca ile karşı karşıya geliyor. Saat 19.45'te başlayacak maçı temsilcimizin kazanması durumunda gruptan ilk 2 sırada çıkmayı garanti altına alacak. Maçta Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü var.

13.10.2022 18:31  Güncelleme: 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AEK Larnaca ile Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında AEK Arena'da kozlarını paylaşıyor. Grubunda oynadığı 3 maçta 7 puana ulaşan temsilcimiz, Larnaca deplasmanından da 3 puanla dönerek gruptan çıkmayı garantilemeyi hedefliyor.

FENERBAHÇE'DE EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe'de Luan Peres, Willian Arao, Mija Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King maç kadrosuna alınmadı. Sarı-lacivertlilerde Türkiye Futbol Federasyonu tescil listesine dahil edilmeyen Lemos ve Bruma ile sakatlığı bulunan Nazım Sangare ile UEFA listesine yazılmayan Serdar Dursun maç kadrosunda yer almadı.

İŞTE İLK 11'LER

AEK Larnaca: Piric, Rosales, Milicevic, Tomovic, Garcia, Ledes, Mamas, Sanjurjo, Faraj, Altman, Trickovski

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Henrique, Szalai, Arda Güler, İsmail Yüksek, Alioski, Rossi, Lincoln Henrique, Pedro.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Dakika 79: Fenerbahçe'de Rossi sağdan ceza sahasına girdi ve savunma arkasına sarkan Ferdi'yi düşündü ama Larnaca savunması araya girdi.

Dakika 70: Fenerbahçe'de Rossi sağdan ceza sahasına girdi ve savunma arkasına sarkan Ferdi'yi düşündü ama Larnaca savunması araya girdi.

Dakika 66: İsmail'in savunma arkasına gönderdiği topa Ferdi çaprazdan vurdu ama top yan ağlarda kaldı.

Dakika 52: Larnaca, Ivan Trickovski'nin golüyle beraberliği yakaladı.

Dakika 51: Hakem pozisyonu izledi ve bu pozisyon için penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 50: Hakem Altay ile Oltman'ın girdiği ikili mücadeleyi monitörden inceliyor.

Dakika 48: Larnaca'da Omri Altman, sol çaprazda topu kaleye göndermek istedi ama kaleci Altay zamanında çıktı ve topu kornere çeldi. Larnacalı oyuncular penaltı bekliyor.

İLK YARI

Dakika 44: Organize kullanılan serbest vuruşta savunma arkasına atılan topu Mamas ceza sahasına göndermek istedi ama savunmamız dikkatli.

Dakika 34: Arda Güler, Omri Altman'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

Dakika 22: Rakip yarı alana yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşunu Lincoln iyi ortaladı. İyi yükselen Gustavo Henrique ön direğe indirdi. Serdar Aziz'den önce kaleci Kenan Piric topu aldı.

Dakika 16: Fenerbahçe Joao Pedro'nun golüyle 1-0 öne geçti.

Dakika 9: Paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda Arda ve Ferdi anlaşamadı ve top kaybı geldi.

Dakika 7: Rafail Mamas'ın ön direğe gönderdiği topta karambolde Ivan Trickovski topu ağlara gönderdi ama onun için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Dakika 2: İlk atak bizden. Pedro'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Arda Güler soluna çekip kaleyi düşündü ama kaleci gole izin vermedi.

Son Dakika Spor AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı canlı anlatım! Maçta son 10 dakikaya girilirken eşitlik bozuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement