UEFA'dan Beklenen Açıklama Geldi - Son Dakika
Spor

UEFA'dan Beklenen Açıklama Geldi

UEFA\'dan Beklenen Açıklama Geldi

Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesi UEFA'dan Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

24.08.2011 18:30

Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesi UEFA'dan Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

Associated Press'e kura çekimi öncesi Şampiyonlar Ligi ile açıklamalarda bulunan UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılacağını söyledi.

UEFA'nın şike konusunda hassasiyetine değinen Infantino, sezon içerisinde adı şikeyle geçen bir kulübün aleyhine herhangi bir karar alınması durumunda turnuvalardan ihraç edileceğini belirtti.

Sözlerine hiçbir klüp, kişi ve ya yetkili hakkında yasal takibatta bulunma konusunda tereddüt etmeyeceklerini de ekleyen Gianni Infantino, oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta UEFA'nın kendi içerisinde sorunları halledeceğini ifade etti.

KURA ÇEKİMİ PERŞEMBE GÜNÜ

Şampiyonlar Ligi'nde grupların belirleneceği kura çekimi Perşembe günü saat 18. 45'te Monaco'da yapılacak. Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılan Fenerbahçe'nin grubu ve rakipleri de belli olacak. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 13-14 Eylül'de başlayacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli kupasında final maçı ise 19 Mayıs 2012'de Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MUHTEMEL TORBALAR

.

NOT: Henüz hangi 32 takımın katılacağı kesinleşmemiştir, bazı takımlar bu gece belli olacaktır, muhtemel torbalardır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor UEFA'dan Beklenen Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement