Uğur Meleke: Fatih Terim Olcay'ı Fransa'ya Neden Götürüyor - Son Dakika
Spor

Uğur Meleke: Fatih Terim Olcay'ı Fransa'ya Neden Götürüyor

Spor yazarlarından Uğur Meleke, Slovenya - Türkiye maçını değerlendirdi, "Fatih Terim Hakan'ı kenarda kullanacaksa Olcay'ı neden götürüyor ki Fransa'ya?" diye sordu.

06.06.2016 11:11  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında dün karşılaştığı Slovenya'yı 1-0 yendi.

Spor yazarlarından Uğur Meleke ise bugünkü yazısında Fatih Terim'i eleştirdi. Meleke, "Hakan'ı kenarda kullanacaksa Olcay'ı neden götürüyor ki Fransa'ya?" diye sordu.

Meleke'nin Hürriyet gazetesinde yer alan köşe yazısının bir kısmı şu şekilde:

"TOP BİZDEYKEN İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ AMA..."

"Burak koşmazsa, Arda seyrederse, Hakan mücadele etmezse, Oğuzhan kulübünde çaldığı sayıda top çalmazsa düzeltemeyiz bu tabloyu. Hırvatlara-İspanyollara karşı topun 90 dakika bizde kalma şansı yok ki! Top bizdeyken belki iyi işler yapacağız, goller atacağız ama onlara geçtiğinde San Marinolaşmamamız-Faroeleşmememiz gerek...

"OLCAY NEDEN FRANSA'YA GİDİYOR"

Milli takımın 11'indeki kenar tercihleri Arda ve Hakan... Alternatifleri Volkan ve Emre. Terim'in seçimine bakılırsa Olcay kenarlarda beşinci tercih gibi duruyor. Terim, Hakan'ı kenarda kullanacaksa Olcay'ı neden götürüyor ki Fransa'ya? Üstelik kulübede net bir defansif orta saha alternatifimiz yokken."

Uğur Meleke: Fatih Terim Olcay\'ı Fransa\'ya Neden Götürüyor

Son Dakika Spor Uğur Meleke: Fatih Terim Olcay'ı Fransa'ya Neden Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hobaa: Uğur Meleke arkadaşımız futbol oynamadığı için olabilir mi? Eğer alındıysa mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum... 0 0 Yanıtla

Advertisement