Umut Hırs Küpü - Son Dakika
Spor

Umut Hırs Küpü

Umut Hırs Küpü

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kasımpaşa maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "Ben de Teofilo'nun cezalı olduğu haftada forma şansını iyi değerlendirmek istiyorum" dedi.

15.10.2010 11:08

Trabzon spor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Kasımpaşa maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, "Ben de Teofilo'nun cezalı olduğu haftada forma şansını iyi değerlendirmek istiyorum" dedi.

Kasımpaşa maçı öncesi galibiyete kilitlenen Trabzonspor'da Teofilo kart cezalısı olduğu için Glowacki ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bordo - mavili takımda Teofilo'nun yokluğunda 11'de sahaya çıkması beklenen Umut Bulut, fırsatı iyi değerlendirmeye çalışacağını belirterek, "Kasımpaşa maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Zaten önemli olan da sahadan üç puanla ayrılmak. Ama bende kendi adıma bu maçta gol atıp alınacak bir galibiyete katkı yapmak istiyorum. Eğer hocam bana formayı verirse bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım" dedi. Bu arada Güneş, hafta içerisinde özel olarak ilgilendiği Umut Bulut'a yakalandığı pozisyonları iyi değerlendirmesi konusunda uyarılarda bulundu.

İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında İstanbul'da oynayacağı Kasımpaşa karşılaşması için yarın saat 13.00'da Anadolu Jet'e tarifeli uçakla saat 13.00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecek. Bordo - maviler maçın ardından ise saat 20.40'da yine Sabiha Gökçen Havalimanı'nda SunEkspress'e ait uçakla Trabzon'a dönecek.

VALİLİK CEZA YAĞDIRDI

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu'nun 12 ekim günü yapılan toplantısında Hüseyin Avni Aker Stadyumunda oynanan futbol müsabakalarında, 5149 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun ilgili maddeleri uyarınca (5) kişiye toplam 8.012,64 TL idari para cezası verildi. Trabzon Valiliği B toplantı salonunda Vali Vekili Aziz Mercan başkanlığında yapılan 2010 yılı Ekim ayı İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında 13 eylül tarihinde Trabzonspor - Sivasspor takımları arasında oynanan futbol müsabakasında saha içerisine pet bardak su atan iki (2) kişiye ayrı ayrı 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve 1.717.00 TL idari para cezası verilmiştir. Ayrıca aynı maçta meşale tarzı yanıcı madde yakan iki (2) kişiye ayrı ayrı 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve 1.717.00 TL idari para cezası verildi. Ayrıca 3 Ekim tarihinde Trabzonspor- Beşiktaş takımları arasında oynanan futbol müsabakasında, bulundurulması yasak olan madde bulunduran bir kişiye 4 ay spor müsabakalarını seyirden men ve 1.144.64 TL idari para cezası verildi.

POTADA İLK SINAV YARIN

Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nde yarın ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. Deplasmanda Bornova Belediyesi'ne konuk olacak olan bordo - mavililerin Genel Direktörü Doğan Hakyemez, iddialı konuştu. Hakyemez, ilk maçlarını kazanmayı çok arzuladıklarını belirterek, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ayrıca Türkiye Kupası'nda da ilk senemizde sekizli gruba kalma başarısını gösterdik. Beko Basketbol Ligi'nde de adımızdan söz ettireceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. Bu arada Bornova Belediyesi - Medical Park Trabzonspor maçı yarın saat 16.30'da İzmir'de Halkapınar Spor Salonu'nda oynanacak. Öte yandan Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Hentbol Takımı da yarın Ankara İl Özel İdare'yi konuk edecek. Trabzon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

Yunus Emre SEL, Trabzon-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Umut Hırs Küpü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement