Valencia'dan Fenerbahçelileri şok eden sözler: Kesinlikle Emelec'e dönerim - Son Dakika
Spor

Valencia'dan Fenerbahçelileri şok eden sözler: Kesinlikle Emelec'e dönerim

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Enner Valencia, Ekvador basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski kulübü Emelec'e dönüp dönmeyeceği sorulan Valencia, "Evet, Emelec'e dönerim. Kesinlikle, önce sözleşmeyi imzalar, sonra bana ne kadar ödemek istediklerini sorardım." ifadelerini kullandı.

23.02.2023 14:31  Güncelleme: 14:49

Süper Lig'de gol krallığının zirvesinde olan Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia, ülkesi Ekvador'da ses getiren açıklamalarda bulundu.

"SORMADAN EMELEC'E DÖNERİM"

Eski kulübü Emnelec'e dönüp dönmeyeceği sorulan Enner Valencia, "Evet, sormadan Emelec'e dönerim. Kesinlikle, önce sözleşmeyi imzalar, sonra bana ne kadar ödemek istediklerini sorardım." ifadelerini kullandı.

23 GOL ATTI

Enner Valencia bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 resmi maça çıktı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı bu karşılaşmalarda 23 gole imza atarken, 4 asist yaptı.

Valencia\'dan Fenerbahçelileri şok eden sözler: Kesinlikle Emelec\'e dönerim

Son Dakika Spor Valencia'dan Fenerbahçelileri şok eden sözler: Kesinlikle Emelec'e dönerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gokhan Turan: Güle güle. 24 2 Yanıtla
  • Semih Yetkin: valencia dönersen emelec e haklısın bir ara haber okudum basthuai ile aynı parayı istiyormuşsun haklısın fenere senden fazla katkı veren oldumu şu iki üç sene hemde vasat kadrolarda kadro bu sene biraz iyi sende kendini daha iyi göstersin bu kadarını beklemiyordum gidersen yolun açık olsun kardeş 19 0 Yanıtla

Advertisement