Van Der Wiel: "Fenerbahçe'de Oynamak İçin Sabırsızlanıyorum" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Van Der Wiel: "Fenerbahçe'de Oynamak İçin Sabırsızlanıyorum"

03.07.2016 23:09

Fenerbahçe'nin yarın sözleşme imzalayacağı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, sarı-lacivertli takımda oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yarın sözleşme imzalayacağı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, sarı-lacivertli takımda oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

Van der Wiel, FBTV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul ve Fenerbahçe'yle ilgili çok iyi izlenimler edindiğini belirterek, "Buraya çok güzel duygularla geldim. Görüşmeye başladığım günlerden bugüne kadar Fenerbahçe taraftarının hakikaten çok muazzam sevgisiyle karşılaştım. Beni çok etkiledi. Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe'de daha önce forma giyen Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'tan takımla ilgili bilgi aldığını ifade eden 28 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O da her zaman Fenerbahçe'nin harika ve mükemmel bir kulüp olduğunu ve düşünmeden gitmem gerektiğini söyledi. Onun yanı sıra Amsterdam'da da çok fazla Türk arkadaşlarım, dostlarım var. Onlar da Fenerbahçe'nin çok harika bir kulüp olduğunu söyledi. Yani herkes çok olumlu, çok pozitif konuştu. Gördüklerim üzerine Fenerbahçe, Türkiye'nin açık ara en harika kulübü."

Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'de kupalar kazanmak ve şampiyonluklar yaşamak istediğini dile getirerek, "Şampiyonlar Ligi bizler ve kulüp için çok önemli. Umarım Şampiyonlar Ligi'ne katılırız. Kulübümüzün geleceği için çok önemli. En başta söylediğim gibi tüm kalbimle ve tüm benliğimle bu forma için savaşacağım" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Van Der Wiel: 'Fenerbahçe'de Oynamak İçin Sabırsızlanıyorum' - Son Dakika


Advertisement