Beşiktaşlı Yıldıza Teklif Yağıyor! - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yıldıza Teklif Yağıyor!

Beşiktaş'ın orta sahadaki istikrarlı futboluyla değişmez oyuncusu olan Veli Kavlak ile Avrupa'nın üst düzey liglerinden pek çok takım ilgileniyor.

03.12.2014 15:24  Güncelleme: 17:48

Avusturya Milli Takımı'nda da doğrudan oynayan tecrübeli oyuncu, somut olarak gelen tekliflere karşın önceliği Beşiktaş'a veriyor; çünkü siyah beyazlı takımda mutlu ve başarılı; ayrıca taraftarla da çok iyi bir ilişkisi var.

"SOMUT OLARAK TEKLİFLER ALIYORUZ"

Veli'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Konuyla ilgili Veli'nin menajeri Max Hagmayr, önemli bilgiler verdi. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Hagmayr, "Beşiktaş'la sözlesme uzatma konusunda görüşmemiz gerekiyor. Biz konuşmaya açığız. Önceliğimiz Beşiktaş. Ama çok ciddi opsiyonlarımız var. Somut olarak teklifler alıyoruz" dedi.

İTALYA, ALMANYA VE İNGİLTERE

Avusturyalı menajer, " Bundesliga'dan Stuttgart ve Mönchengladbach, İngiltere'den Southampton, Everton ve Leicester City, İtalya'dan ise Genoa ve Napoli Veli ile ilgileniyor. Veli, uluslararası bir oyuncu. Avusturya Milli Takımı'nda çok başarılı oynuyor ve bu durum tüm kulüplerin dikkatini çekiyor.

Beşiktaş'ta süreklilik gösteriyor. Yüksek bir standart elde etti ve onun altına hiç düşmüyor. Dolayısıyla bu bahsettiğim takımların hepsi Veli'yi transfer etmek istiyorlar" seklinde konuştu.

"VELİ, BEŞİKTAŞ'I ÇOK İSTİYOR"

Veli'nin Besiktaş'ta mutlu olduğunu, taraftarların da başarılı oyuncuyu sevdiğini yineleyen Hagmayr, "Önceliğimiz Beşiktaş, görüşmemiz gerekiyor. Veli üçüncü senesinde ve Beşiktaş'ta yaşanmış 3 başarılı sezon sonunda hak ettiği şartlarda sözleşmeyi almasını arzu ediyoruz. Elbette İngiltere, Almanya ve İtalya'dan gelen bu teklifler Veli'inin vizyonu açısından çok önemli. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Önce Beşiktaş'la görüşeceğiz, sonrasında kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı Yıldıza Teklif Yağıyor!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yıldıza Teklif Yağıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement