Vitor Pereira'nın sadece 3 maçı kaldı! Fenerbahçe, Bilic için süreci hızlandıracak - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira'nın sadece 3 maçı kaldı! Fenerbahçe, Bilic için süreci hızlandıracak

Fenerbahçe'nin ayrılık kararı aldığı Vitor Pereira'nın sarı-lacivertlileri takımın başında çıkacağı sadece 3 maç kaldı. Bir süredir yeni hoca arayışına devam eden sarı-lacivertliler, Slaven Bilic'le her konuda anlaştı. Çin ekibi Beijing Guoan'la olan sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek olan Hırvat teknik direktörün , 3 maç sonra 1 Ocak itibari ile Fenerbahçe'nin başına geçmesi bekleniyor.

15.12.2021 15:21  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2021/22 sezonuna Vitor Pereira yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe büyük hayal kırıklığı yarattı. Süper Lig'in 16. haftası geride kalırken 27 puanla 5. sırada yer alan sarı-lacivertliler, Portekizli hocayla yolları ayırma kararı aldı.

VITOR PEREIRA'NIN SON 3 MAÇI

Trhaber.com'dan Recep Kıyatsıl'ın aktardığına göre, Fenerbahçe yönetimi daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile anlaşmaya vardı. Çin ekibi Beijing Guoan'ı çalıştıran Bilic, 1 Ocak itibarıyla Fenerbahçe'nin başına geçecek. Kalan 3 maçta Vitor Pereira ile yoluna devam edecek sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısı bittiğinde Portekizli hocayla yolları ayıracak.

Vitor Pereira yolun sonuna geldi! Fenerbahçe, Bilic için 3'ten geri saymaya başladı
Slaven Bilic
Vitor Pereira\'nın sadece 3 maçı kaldı! Fenerbahçe, Bilic için süreci hızlandıracak

Son Dakika Spor Vitor Pereira'nın sadece 3 maçı kaldı! Fenerbahçe, Bilic için süreci hızlandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement