Yeni Neymar' Avrupa Yolunda - Son Dakika
Spor

Yeni Neymar' Avrupa Yolunda

Yeni Neymar\' Avrupa Yolunda

Santos'un 'yeni Neymar' olarak adlandırılan genç yeteneği Gabriel Barbosa için Avrupa kulüpleri sıraya girmiş durumda.

25.01.2016 15:32

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Santos'un 'yeni Neymar' olarak adlandırılan genç yeteneği Gabriel Barbosa için Avrupa kulüpleri sıraya girmiş durumda. İtalya basınında çıkan haberlere göre Serie A takımlarından Fiorentina 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen son takım oldu.

'Gabigol' lakabıyla bilinen Gabriel Barbosa, Brezilya'nın son zamanlarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösteriliyor. Paris Saint-Germain ve Barcelona gibi kulüplerin radarında olan golcü oyuncunun adı bu sıralar Fiorentina ile anılmaya başladı.

Fiorentina, daha önce yaptığı maliyeti yüksek forvet transferlerinde Alberto Gilardino için 15 milyon euro ve şu anda Beşiktaş forması giyen yıldız oyuncu Mario Gomez için 25 milyon euroluk bonservis bedelleri ödemesine rağmen istediği verimi alamamıştı. Mor menekşeler Barbosa transferi için de bu rakamları gözden çıkarmış durumda.

Gabigol için 50 milyon euro gibi bir bonservis bedelinin konuşulmasına rağmen İtalyan ekibi yetenekli oyuncuyu 20-25 milyon euro karşılığında kadrosuna katabilir.

Forvet ve kanat bölgelerinde oynayabilen Gabigol, Santos'ta genç yaşına rağmen etkileyici bir performasn sergiliyor. Brezilya'da şimdiye kadar 72 lig maçına çıkan Gabriel Barbosa 19 gol atıp 12 de asist yapmayı başardı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Yeni Neymar' Avrupa Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement