
Süper Lig'in iddialı ekiplerinden biri olan Corendon Alanyaspor'da forma giyen Uchenna Ogundu, sürpriz bir transfere hazırlanıyor.
Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg, Süper Lig'de performansıyla ses getiren Uchenna Ogundu'yu kadrosuna katıyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Alman temsilcisi, 19 yaşındaki santrforun transferi için oyuncu ve Corendon Alanyaspor'la prensip anlaşmasına vardı.
Genç oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere Almanya'ya gideceği ve ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.
Şanlıurfaspor'dan Alanyaspor'a transfer olan Ogundu, bu sezon 20 maçta süre buldu. Golcü isim, bu maçlarda 3 gol attı ve 2 asist yaptı.
Son Dakika › Spor › Yeni takımı Augsburg! İmza atmak üzere Almanya'ya gidiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?