Milli kaleci Berke Özer, özel hayatıyla gündeme geldi. Genç futbolcunun yeni sevgilisinin Fransız model Gloria Dinov olduğu ortaya çıktı.

Gloria Dinov'un sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf, ikilinin ilişkisini ortaya çıkardı. Fotoğrafta Berke Özer'in saati ve dövmeleri dikkat çekerken, genç futbolcu ile Fransız modelin yeni bir ilişkiye başladığı konuşulmaya başlandı. Dinov'un güzelliği ise sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.
İşte o paylaşım;

Berke Özer daha önce yaptığı açıklamada daha sade ve huzurlu bir ilişki istediğini dile getirmişti. Genç kaleci, "Artık sakin, sessiz, şovsuz bir aşk arıyorum… Geleyim eve, mumlar yakılsın, Netflix açalım, mısır patlatsın… Artık alkolün, müziğin, pisliğin içinde olmak istemiyorum. Evlilik hayalim bu." ifadelerini kullanmıştı.



Son Dakika › Spor › Yılın aşkı ortaya çıktı! İşte Berke Özer'in gönlünü kaptırdığı güzel - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?