Okan Buruk'un yaptıklarını duyan taraftarlar "Manchester City'ye yenilmeyiz" diyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Okan Buruk'un yaptıklarını duyan taraftarlar "Manchester City'ye yenilmeyiz" diyor

27.01.2026 08:53

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İngiliz takımlarına karşı oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında İngiltere temsilcisi Manchester City'ye konuk olacak olan Galatasaray'ın başında Buruk, İngiliz ekiplerine karşı çıktığı 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Buruk bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Manchester United, Liverpool ve Tottenham'ı mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İngiliz takımlarına karşı oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

OKAN BURUK'TAN ETKİLEYİCİ PERFORMANS

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında çarşamba günü İngiltere temsilcisi Manchester City'ye konuk olacak. Kritik mücadele öncesinde teknik direktör Okan Buruk'un İngiliz takımlarına karşı sergilediği performans dikkat çekiyor.

YENİLGİ ALMADI

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında İngiliz ekiplerine karşı çıktığı 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı. Başarılı teknik adam bu maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

DEV RAKİPLERİ MAĞLUP ETTİ

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde Manchester United karşısında bir galibiyet ve bir beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı ekip ayrıca Liverpool ve Tottenham'ı da mağlup etmeyi başardı.

Son Dakika Spor Okan Buruk'un yaptıklarını duyan taraftarlar 'Manchester City'ye yenilmeyiz' diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ahmet Avşar Ahmet Avşar:
    Hocan bu sefer Manchester bizi Citecek gibi ama sen bilirsin... 25 30 Yanıtla
  • Vahit Demirci Vahit Demirci:
    bak yazıyorum city en az 4 atar 7 21 Yanıtla
  • hakan1122 hakan1122:
    bu defa öyle kötü bir takım yok ve puanlara ihtiyacı olan bir m.city var ayrıca şans her zaman olmaz o kadar eksiğe rağmen m.city istediği galibiyeti rahat alacaktır gs avrupada deplasmanlarda başarılı olmayan bir takım bunu da ayrıca göz ardı etmemek lazım gs ve okan defans yapıp kontra oynayarak her zaman istediği skoru yakalayamaz mi.city eksiklere rağmen kendi evinde maçın favorisi ve istatistisliğe gerek yok maç skoru tahminim mi.city 3-0 gs ... 9 17 Yanıtla
  • Vahit Demirci Vahit Demirci:
    4/0 skora city ilk 8 e kalacak 4 11 Yanıtla
  • Mh459267 Mh459267:
    AHMET SENİ GÖNDERELİM.! 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement