Yunan ekibi Olympiakos Garry Rodrigues'e talip oldu - Son Dakika
Spor

Yunan ekibi Olympiakos Garry Rodrigues'e talip oldu

Fenerbahçe'nin Al İttihad'dan 2 senelik kiralık olarak kadrosuna kattığı Garry Rodrigues'e sürpriz bir talip çıktı. 29 yaşındaki futbolcunun transferi için Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'un girişimlere başladığı öne sürüldü.

16.08.2020 11:44  Güncelleme: 13:11

Fenerbahçe'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Garry Rodrigues'e talip çıktı: Olympiakos.

Yunan basınında Kostas Nikolakopoulos imzasıyla yayınlanan habere göre eski F.Bahçeli Valbuena'nın forma giydiği Olympiakos, Wolverhampton'a giden Daniel Podence'in yerine bir dönem PAOK forması da giyen Garry Rodrigues'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

1 YIL DAHA KİRALIK ANLAŞMASI VAR

Fenerbahçe'nin Al Ittihad'dan 2 yıllığına kiraladığı 29 yaşındaki oyuncunun 1 yıl daha kiralık anlaşması bulunuyor. Fenerbahçe formasıyla geride kalan sezon 29 maça çıkan Rodrigues, takımına 4 gol 4 asistlik bir katkı sağladı.

Yunan ekibi Olympiakos Garry Rodrigues\'e talip oldu

Son Dakika Spor Yunan ekibi Olympiakos Garry Rodrigues'e talip oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gurmeFB: KEŞKEEEEEE 0 0 Yanıtla
  • gurmeFB: OLİMPİYAKOS FENER KADAR KAFASIZLIK YAPMAZ ALMAZZZZZZZ+FODRİFOSSSSSSSSSSSSSSSS YİNE BİMLE POZİSYON HARCAMA REKORUNA KOŞAR 0 0 Yanıtla
  • Bu Adam has Galatasayli: Bu Rodrigues hic Galatasaray maci oynamadi Adam hasta Galatasarayli zoraki oynuyor bunuda herkes yutuyor Adam calimi sutu bile bilerek atiyor Adam duzgun gonulden oynasa cok yararli olacagini biliyor ama sevmiyor istemiyor bunun gibi bir kac kisi daha var bunlar varken 6. 7. oldular bu sene 21 takimli ligde en az 10.olurlar 0 0 Yanıtla

Advertisement