Apple İmac Me088tu/a 27" All In One - Son Dakika
Teknoloji

Apple İmac Me088tu/a 27" All In One

Apple İmac Me088tu/a 27" All In One

Apple İmac Me088tu/a 27" All In One Özellikleri.

13.04.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Apple iMac ME088TU/A 27" All In One Genel Özellikleri



    Depolama

    iMac'inizi büyük bir Serial ATA sabit sürücüyle yapılandırın. Daha da yüksek bir performans için flash depolamayı seçin. Dilerseniz, her ikisinin de en iyi özelliklerinden yararlanmak için Fusion Drive'ı tercih edin. Serial ATA Sabit Sürücüler HakkındaSerial ATA sabit sürücüler; uygulamalarınız, dosyalarınız ve dijital içerikleriniz için yüksek kapasiteli bir depolama alanı sağlar.Flash Depolama HakkındaMaksimum performans için, iMac'inizi geleneksel sabit sürücü yerine 256 GB flash depolama ile yapılandırabilirsiniz. Flash depolama, geleneksel sürücülere göre 5 kata kadar daha hızlı performans sağlar.* iMac'inizi başlatırken, bir uygulama açarken veya fotoğraf arşivinize göz atarken bu hızı hemen fark edersiniz.Fusion Drive HakkındaFusion Drive, geleneksel sabit sürücüyü çok yüksek hızlı 128 GB flash depolama ile birleştirir. Sık kullanılan dosyaları, daha hızlı erişilebilmeleri için otomatik ve dinamik olarak flash sürücüye taşır. iMac'inizdeki Fusion Drive sayesinde bilgisayarınızı açmak, dosyaları kopyalamak ve fotoğrafları aktarmak gibi işlemler çok daha hızlı gerçekleşir. Zaman içinde, sistem sizin nasıl çalıştığınızı öğrendikçe, Fusion Drive Mac deneyiminizi daha da iyi hale getirir. Üstelik dijital dünyanızı geleneksel, geniş bir sabit sürücüye depolamanıza da imkan verir..


    Apple USB SuperDrive

    Küçük ve kullanışlı harici Apple USB SuperDrive, iMac'inize tek bir USB kabloyla bağlanır. Yeni yazılımları yüklemenize ve çift katmanlı DVD'ler de dahil tüm CD ve DVD'leri çalmanıza/oynatmanıza ve bunlara yazmanıza olanak verir. Optik bir sürücüde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey. iMac'inize bağlı Apple USB SuperDrive ile CD ve DVD çalabilir/oynatabilir ve bunlara yazabilirsiniz. Bu ürün DVD izlemek, yazılım yüklemek, yedekleme diskleri oluşturmak ve başka işlemler gerçekleştirmek istediğinizde mükemmel bir yardımcıdır.Basitliğin özü. Apple USB SuperDrive sayesinde kabloların kaybolmasından endişe etmenize gerek yok. Güç adaptörü yoktur ve iMac'inize SuperDrive'da dahili olarak bulunan tek bir USB kabloyla bağlanır..


    Fare ve Magic Trackpad

    Dünyanın ilk Multi-Touch faresi olan kablosuz Magic Mouse, iMac'inizle standart olarak gelir. Ancak Multi-Touch trackpad'in verdiği hissi tercih ediyorsanız, ekstra ücret ödemeden iMac'inizle birlikte Magic Trackpad gönderilmesini seçin. Magic Mouse HakkındaMulti-Touch teknolojisine sahip Magic Mouse, Mac'inizi basit hareketlerle denetlemenize olanak sağlar. Bluetooth teknolojisini kullanarak kablosuz çalışır ve bu sayede çalışma alanınızda kargaşaya neden olan kablolarla veya adaptörlerle uğraşmanız gerekmez. Yerleşik yazılımı Magic Mouse'u istediğiniz gibi yapılandırmanıza olanak tanır. Yumuşak, kusursuz tasarımı çok yönlüdür ve düğmesiz olarak dikey kaydırmayı, yatay kaydırmayı ve çift düğme ile tıklamayı destekler.Magic Trackpad HakkındaMagic Trackpad, Mac masaüstü bilgisayarınızla çalışmak üzere tasarlanmış ilk Multi-Touch trackpad'dir. Apple hareketlerinin tamamını destekler; yani ekrandaki öğeleri tıklayabilir, yatay ve dikey kaydırabilir ve döndürebilirsiniz. Magic Trackpad harika bir dokunma hissi veren pürüzsüz camdan üretilmiştir. Ve Apple Wireless Keyboard ile aynı yükseklikte ve açıda olduğundan, tek bir kesintisiz hareketle trackpad'den klavyeye geçebilirsiniz. Magic Trackpad, Bluetooth teknolojisi ile çalışır ve tamamen kablosuzdur.Apple Mouse HakkındaKablolu Apple Mouse, bir belgenin içinde parmağınızı kaldırmadan istediğiniz yere gitmenizi sağlayan bir Kaydırma Topuna sahiptir. Pürüzsüz üst kısmının gizlediği dokunmaya duyarlı teknoloji sayesinde, ister dört düğmeli fare özelliklerini ister tek düğmeli mükemmel tasarımın basitliğini kullanmayı seçebilirsiniz. Apple Mouse hassas bir optik algılayıcıyla desteklenmiştir..


    Apple Klavye ve Belgeler

    Apple Wireless Keyboard, iMac'inizle birlikte standart olarak gelir. Son derece kompakt tasarımı alandan kazandırır ve farenizi rahatça klavyenizin yanına koymanıza olanak sağlar. Alternatif olarak Sayısal Tuş Takımlı, kablolu Apple Klavye'yi de seçebilirsiniz. Ayrıca, klavyenin ve belgelerin dilini de seçebilirsiniz. Tüm Apple klavyeleri canlı ve hassas bir dokunma duygusu veren alçak tuşlarıyla şık, son derece ince bir anodize alüminyum gövdeye sahiptir. Ekran parlaklığı, ses yüksekliği, çıkarma, oynatma/duraklatma, ileri ve geri sarma, Exposé ve Dashboard gibi pek çok Mac özelliğine bir dokunuşta erişim sağlayan işlev tuşları da vardır..



    Özellikler

    Model
    ME088TU/A
    Ekran Boyutu
    27 inç IPS teknolojisine sahip 27 inç (diyagonal) LED arkadan aydınlatmalı ekran; milyonlarca renk desteğiyle 2560 x 1440 pxçözünürlük
    İşlemci Tipi
    Intel i5 1.4 Ghz 3MB L3 (2.7Ghz’e kadar Torbo Boost)
    Bellek (RAM) Kapasitesi
    8GB 1600MHz
    Sabit Disk
    1TB, 7200 rpm
    Grafik Kartı Belleği
    NVIDIA GeForce GT 755M , 1 GB Grafik kart
    Klavye
    Kablosuz Q Türkçe + Kablosuz Magic Mouse

    10/100/1000BASE-T (Gigabit) Ethernet
    Kablosuz
    802.11ac Wi-Fi kablosuz ağı/ Bluetooth 4.0
    Ses
    Stereo Hoparlör/ Çift Mikrofon/ Kulaklık Girişi (Kulaklık/optik dijital ses çıkışı-minijak, Apple iPhone mikrofonlu kulaklık desteği)
    Bağlantılar ve Yuvalar
    SDXC kart yuvası/ 4 x USB 3.0/ 2 x Thunderbolt/ Kulaklık/ Gigabit Ethernet
    Bilgisayar Aksesuar
    Güç Kablosu/ Apple Wireless Keyboard/ Apple Magic Mouse
    Boyutlar & Ağırlık
    51.6 x 65.0 x 20.39.4 KG
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Apple İmac Me088tu/a 27' All In One - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement