Avantajlı Alışverişin Seçkin Adresi Vipdükkan.Com’dan - Son Dakika
Teknoloji

Avantajlı Alışverişin Seçkin Adresi Vipdükkan.Com’dan

Avantajlı Alışverişin Seçkin Adresi Vipdükkan.Com’dan

Sınırlı Sayıda Üretilen Mobee Nett Tablet 7" 720 239 TL; Bildiğimiz Netbooklara Yeni Bir Bakış Açısı Getiren Mobee Slim 13" İse 649 TL'lik Özel Fiyatla Vipdükkan.Com Üyelerine Sunulacak.

30.04.2011 02:53  Güncelleme: 02:54

vipdükkan.com, prestijli markaların ürünlerini cazip fırsatlarla üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. 2-5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyada; vipdükkan.com kullanıcıları, yenilikçi ürünlerin geliştiren Mobee'nin netbook ve tabletlerindeki indirim avantajından yararlanabilecek.

Mobee Slim 13" yenilikleri takip etmeyi seven kullanıcılara, daha mobil, daha konforlu, daha gelişmiş bir netbook deneyimi yaşatıyor. Intel Atom N450 işlemci kullanan netbook, LED ekranı ve çikolata klavye ile kullanımı daha da zevkli hale getiriyor. Son teknoloji kullanılarak estetik dokunuşlar ile tasarlanan beyaz renkli netbook, sadeliğin zarafetini sergiliyor. Gelişmiş özelliklere sahip Mobee Slim 13", vipdükkan.com üyelerine KDV dahil 800 TL yerine 649 TL'lik fiyatla sunulacak.

Mobee Nett 7" 720, sahip olduğu donanım özellikleriyle kullanıcılar için kesintisiz bir mobil iletişim imkanı veriyor. 7 inç boyutunda ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik parlak LED ekranıyla tablet kategorisinde fark yaratıyor. İşletim sistemi olarak Android 2.1 sürümünü kullanan tableti benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması. Gümüş renkte tasarımıyla elit bir şıklık sergileyen Mobee Nett 7" 720, vipdükkan.com üyelerine KDV dahil 299 TL yerine 239 TL'lik özel fiyatla ulaşacak.

Mobee Nett 7" 720 ile uyumlu şık kılıf ise 39 TL yerine 29 TL'lik fiyatla kampanyaya dahil olacak.

Son Dönemin En Hızlı Büyüyen Özel Alışveriş Kulübü: vipdükkan.com

Global Şirketler Grubu bünyesinde kurulan Vipdükkan, prestijli markalara ait özel kampanyaları, sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. www.vipdukkan.com, dünyada giderek büyüyen PRIVATE SHOPPING (ÖZEL ALIŞVERİŞ) sisteminin Türkiye'deki en geniş ürün ağı sahip temsilcilerinden biri. Vipdükkan Özel Alışveriş Kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu vitrinlerine taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Avantajlı Alışverişin Seçkin Adresi Vipdükkan.Com’dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement