Google Trafik Servisini 130 Şehre Daha Götürüyor - Son Dakika
Teknoloji

Google Trafik Servisini 130 Şehre Daha Götürüyor

Google Trafik Servisini 130 Şehre Daha Götürüyor

Google geçtiğimiz gün Google Maps üzerinden gerçek zamanlı trafik durumu bilgilerini verdiği trafik servisine büyük bir güncelleme getirdi.

08.08.2012 15:00

Emre Çetinkaya - - Son zamanalarda teknoloji devi Apple'ın da harita servisine el atmasıyla bu alandaki rekabet bir hayli arttı. Kullanıcılarına en iyi hizmeti vermek isteyen Google, Microsoft ve Apple gibi teknoloji devleri harita servislerini güncellemeye devam ediyorlar. Son olarak Microsoft'un harita servisi Bing, 215 TB'lik dev bir güncelleme ile karşımıza çıkmıştı. Buna karşılık olarak ise Google, harita servisi üzerinden gerçek zamanlı trafik durumu bilgilerini verdiği trafik servisine güncelleme getirdi.

Güncelleme ile Google, 2008 itibari ile hizmet vermeye başlayan trafik servisine 130 farklı şehri daha ekledi. Bu şehirler arasında, Bogota, San Jose, Panama City gibi başkentler ve ABD eyaletlerindeki pek çok şehir bulunuyor. Artık bu şehirlerde bulunan kullanıcılar Google haritası üzerinden canlı trafik verilerini takip edebilecekler.

Ayrıca halihazırda Madrid, Barselona, Lizbon, Roma, Paris, Berlin, Kiev, Bükreş, Varşova, Kuala Lumpur ve Sidney gibi birçok şehirde bu hizmet bulunurken, ülkemizdeki herhangi bir şehirde bulunmaması dikkat çekiyor.

Siz de bu adresten Google'ın trafik servisine göz gezdirebilirsiniz.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google Trafik Servisini 130 Şehre Daha Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement