Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri - Son Dakika
Teknoloji

Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri

Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri Agent 47 oyun dünyasına yeni Hitman oyunu ile geri döndü ve ilk bölümü yayımlandı.

18.04.2016 16:40

Hitman-6-episode-2-sapienza-detaylar-video-oynanis-fragman-cikis-tarihi

Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri

Agent 47 oyun dünyasına yeni Hitman oyunu ile geri döndü ve ilk bölümü yayımlandı. Daha önceki Hitman oyunlarından çok daha fazla içerik sunması beklenen Hitman birinci bölümü ile bütün ilgileri üzerine toplayamadı. Sebebi ise oyunun tam anlamıyla oyuncuyu tatmin etmiyor oluşuydu. Bölümler halinde yayınlamasının dışında Agent 47 karakterimizin animasyonlarının sanki bu zamanın değilde eski zamanların oyunu gibi büyük animasyon eksiklikleri ve hatalarının olması. Oyunun çok fazla optimizasyon hatası ile birlikte gelmesi ve PC oyuncularının bu duruma çileden çıkması ve çığ gibi büyüyen eleştiri yorumlarının arkasından şimdi Hitman Episode 2 Sapienza için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Hitman Episode 2 Sapienza İtalya'da geçecek. Bu sefer 2 adet Gary isimli hedefimiz olacak. Seçim yine bizlerin ellerine bırakılıyor tabi. Fakat burada daha önemli olan şey ise bu ikinci bölüm ile birinci bölümdeki hatalar büyük eksiklikler vs. giderildi mi yoksa aynı devam mı ediyor ? Eğer yapımcı firma bu şekilde devam etmeyi sürdürürse oyununu hiç kimse oynamayacak ve büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar. Geçmişi çok büyük olan ve milyonlarca hayranı olan bir serinin son serisini böylesine mahvetmekte kendilerine hiç yakışmayacak. Nedendir bilmiyoruz fakat oyunu sabırsızlıkla bekleyip umarım her şeyi düzeltmeye çalışmış en azından büyük eksiklikler giderilmiştir diye umut ediyoruz ancak aynı şekli ile devam ettiğinden de şüpheliyiz.

Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Hitman Episode 2 Sapienza Ekran Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement