Stray Oyunu Mac için Çıkış Yaptı - Son Dakika
Teknoloji

Stray Oyunu Mac için Çıkış Yaptı

Stray Oyunu Mac için Çıkış Yaptı

Stray oyunu, Mac bilgisayarlar için piyasaya sürüldü. Kedi simülasyonu olan oyun, duvarlarla çevrili şehirden kurtulma amacını taşıyor. Oyun, yalnızca Apple Silicon işlemcisine sahip Mac'lerde oynanabiliyor.

09.11.2023 11:05

Halihazırda Windows bilgisayarlarda oynanabilen oyunlar birer birer Mac bilgisayarlar için de gelmeye devam ediyor. Son gelişmelere göre bu oyunlar arasına Stray de katılıyor. İşte Stray oyununun Mac için çıkış tarihi…

Stray, yakında Mac bilgisayarda da oynanabilecek!

2022 yılında çıkış yapan ve birkaç hafta içerisinde en çok konuşulan oyunlardan biri olan Stray, tam anlamıyla bir kedi simülasyonu. Oyunda üçüncü şahıs bakış açısından bir kediyi kontrol ediyorsunuz ve amacınız ise duvarlar ile çevrili şehirden kurtulmak.

Stray Oyunu Mac için Çıkış Yaptı

Yan görevlerle birlikte 7 ila 11 saat aralığında bitirebileceğiniz Stray, geçtiğimiz yıl PlayStation 5, PlayStation 4 ve Windows platformları için piyasaya sürüldü. Daha sonrasında Xbox One, Xbox Series X/ S için sunulmuşken şimdi ise sıra MacOS bilgisayarlara geldi.

Beklenen gün geldi: Rockstar Games, GTA 6'yı resmen duyurdu!

Oyunun geliştiricisi Annapurna Interactive, Stray oyununun 5 Aralık tarihinde Mac bilgisayarlar için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu tarihten itibaren Apple App Store ve Steam platformları üzerinden indirilebilir olacak oyun, maalesef ki bütün Apple bilgisayarlarda oynanamayacak. Zira bir gereksinim var.

Bu gereksinime göre Stray, ne yazık ki Intel tabanlı bilgisayarlarda çalıştırılamayacak. Oyun, yalnızca M serisi olarak da bilinen Apple Silicon işlemcisine sahip Mac'ler üzerinden oynanabilecek. Önümüzdeki zamanlarda Mac platformu için daha fazla oyunun piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Stray oyunu Mac için piyasaya sürüldüğünde oynayacak mısınız? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Stray Oyunu Mac için Çıkış Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement