Teknolojiyi Ekranınıza Getirenler... - Son Dakika
Teknoloji

Teknolojiyi Ekranınıza Getirenler...

Teknolojiyi Ekranınıza Getirenler...

Sizlere her gün en yeni teknoloji haberlerini ulaştıranların da bir derneği olduğunu biliyor musunuz

23.04.2011 04:00

Türkiye'de bilişim yayını denince akla gelen belli başlı tüm yayınların muhabirlerinin, editörlerinin ve yayın yönetmenlerinin üye olduğu Bilişim Muhabirleri Derneğinin (BMD: http://www. bmd. org. tr) olağan genel kurulu, 21 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirildi.

Yeni yönetimde yeni isimler

Yeni yönetimin belirlendiği genel kurul toplantısında, Bilişim Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na halen bu görevi yürüten BThaber Genel Yayın Yönetmeni Fatih Sarı getirildi. Derneğin başkan yardımcısı olan Fortune Türkiye'den Kerem Özdemir yeni yönetimde de bu görevini devam ettirecek. Yeni Şafak gazetesinden Melih Bayram Dede yeni yönetimde üye sıfatı ile görev alırken, CHIP Online Yayın Yönetmeni Cenk Tarhan da Genel Sekreter olarak çalışmalara katılacak. Ayrıca ShiftDelete. Net'den Hakkı Alkan Sayman, Bilgi Çağı'ndan Melih Çelik Veznedar ve BTnet. com. tr'den Levent Daşkıran ise üye sıfatı ile yönetim kuruluna girdi.

Yeni dönemde onlardan ne bekliyorsunuz?

Toplantı kapsamında BMD bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı. Bu projeleri üstlenecek sorumlular seçildi. Dernek yeni dönemde düzenli buluşmalar ve etkinliklerin yanı sıra üyelerine yönelik eğitim faaliyetlerini de gerçekleştirmeyi planlıyor. BMD üyelerine soru ve görüşlerinizi derneğin Genel Sekreteri Cenk Tarhan'a e-posta atarak iletebileceğiniz gibi gelişmeleri derneğin http://www. bmd. org. tr adresinden yayın yapan web sitesinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Teknolojiyi Ekranınıza Getirenler... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement