Yemeksepeti.com Dubai'de - Son Dakika
Teknoloji

Yemeksepeti.com Dubai'de

Yemeksepeti.com Dubai\'de

Yemeksepeti.com, Türkiye, Kıbrıs ve Rusya'dan Sonra Şimdi de "Foodonclick.com" Adıyla Dubai'de.

21.06.2010 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
2010 yılına yeniliklerle başlayan yemeksepeti.com, uluslararası alanda büyük girişimlere imza atmayı sürdürerek Rusya'dan sonra Dubai'de de hizmet vermeye başladı. "Foodonclick.com" adıyla, ingilizce olarak hazırlanan site ile yemeksepeti.com, Dubai'deki lezzet tutkunlarını online yemek siparişiyle buluşturdu.



Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük online yemek siparişi sitesi olan foodonclick.com, bugün 600 üye restoranla tüm Dubai ve çevresinden yemek siparişi alıyor (Yemeksepeti.com Rusya'ya Açılıyor).

Foodonclick.com'un bir yıl içinde Sharjah ve Abu Dhabi'de de hizmet vermesi hedefleniyor. Dubaililerin yemek siparişi alışkanlıklarına yepyeni bir yön veren foodonclick.com, ilk günden itibaren büyük bir ilgi görüyor.
Foodonclick.com ilerleyen dönemlerde Sharjah ve Abu Dhabi'de de hizmet verecek.
Yemeksepeti.com CEO'su Nevzat Aydın, yurtdışına yönelik yapılanma çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirtti: "Dubai, pazar potansiyeli, konumu ve ticari ilişkileri nedeniyle Rusya gibi önem verdiğimiz ve hemen harekete geçmek istediğimiz bir bölgeydi. Bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyorduk ve 6 ay içinde projemizi tamamladık.



Foodonclick.com adıyla ilk olarak Dubai'de hizmet vermeye başladık, fakat ilerleyen dönemlerde, Sharjah ve Abu Dhabi'de de hizmet vereceğiz. Bu çalışmamız, Türkiye'deki internet girişimleri açısından büyük önem taşıyor. Uluslararası alanda yaptığımız bu yatırımlar, Türkiye merkezli internet girişimlerinin de önünü açacaktır. Yemeksepeti.com olarak her zaman söylediğimiz gibi, Türkiye ve dünyanın farklı coğrafyalarına yönelik çalışmalarımıza sürekli olarak devam ediyoruz ( Yemek Sepeti'ne iPhone'dan Erişin)."

Yazan:
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net

Son Dakika Teknoloji Yemeksepeti.com Dubai'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement