YouTube Türkiye Yöneticisi Filistin-İsrail arasındaki olaylara değindi - Son Dakika
Teknoloji

YouTube Türkiye Yöneticisi Filistin-İsrail arasındaki olaylara değindi

YouTube Türkiye Yöneticisi Filistin-İsrail arasındaki olaylara değindi

YouTube, Türkiye'de düzenlediği festival etkinliğinde içerik üreticilerini bir araya getirdi. Ünlü YouTuber'ların katıldığı etkinlikte şirket, yeni araçlarını tanıttı. Ayrıca YouTube Türkiye Yöneticisi, Filistin-İsrail arasındaki acı olaylara da değindi. İsrail'in Gazze'deki hastaneye düzenlediği saldırı sonucunda 500'den fazla kişi hayatını kaybetti. Türkiye ise bu olaylar üzerine 3 günlük milli yas ilan etti.

19.10.2023 00:58

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube, bugün Türkiye'de düzenlediği festival etkinliğinde içerik üreticilerini buluşturdu. Ünlü YouTuber'ların katılım sağladığı bu etkinlikte şirket, bir takım yeni araçlarından bahsetti. Bununla beraber YouTube Türkiye Yöneticisi, Filistin'de yaşanan üzücü olaylara da değindi.

YouTube Türkiye Yöneticisi, Filistin- İsrail arasındaki acı olaylar için konuştu

ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan'ın da içerik üreticisi olarak katılım sağladığı YouTube etkinliğinde sahne alan YouTube Türkiye Yöneticisi Timur Altop ve bölgemizden sorumlu Başkan Yardımcısı Pedro Pina, Filistin ve İsrail arasındaki acı olaylar hakkında düşüncelerini paylaştı. İkili, iki ülke arasında yaşananlar için üzüntü duyduklarını dile getirdi.

YouTube Festival etkinliğine geldim. Salonda yüzlerce içerik üreticisi var ve videoları toplamda milyarlarca izleniyor. YouTube Türkiye Yöneticisi Timur Altop, bölgemizden sorumlu Başkan Yardımcısı Pedro Pina ile yaşanan acı olaylar karşısında üzüntüsünü ifade ederek başladı. pic.twitter.com/3ig4opUZ23

— Hakkı Alkan (@hakki_alkan) October 18, 2023

İsrail ve Filistin arasındaki üzücü olaylara geçtiğimiz saatlerde bir yenisi eklendi. Öyle ki İsrail, Gazze'deki bir hastaneye yönelik saldırı düzenledi. Tüm dünyadan tepki toplayan bu olayın sonucunda 500'den fazla kişi hayatını kaybetti. Bunun akabinde kısa süre önce Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Türkiye'de üç günlük milli yas ilan edileceğini açıkladı.

Türkiye, Gazze için 3 günlük milli yas ilan ediyor!

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji YouTube Türkiye Yöneticisi Filistin-İsrail arasındaki olaylara değindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement