Ankara'dan tatil için Samsun'a gelen genç denizde kayboldu - Son Dakika
Yaşam

Ankara'dan tatil için Samsun'a gelen genç denizde kayboldu

Ankara'dan tatil için Samsun'a gelen ve serinlemek için girdiği denizde kaybolan genç, dalgıçlar tarafından bilinci kapalı şekilde sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen ekipler, genç için yaşam mücadelesi veriyor.

17.08.2023 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan geldiği Samsun'da boğulma tehlikesi geçirdi: Durumu kritik

SAMSUN - Ankara'dan tatil için Samsun'a gelen ve serinlemek için girdiği denizde kaybolan genç, dalgıçlar tarafından bilinci kapalı şekilde sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde 15.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan 3 arkadaşı ile birlikte tatil yapmak Samsun'a gelen Berkant Yumuşak (22), serinlemek için girdiği denizde bir süre sonra akıntıya kapıldı. Arkadaşlarının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören gençler, 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları sevk edildi.

Yaklaşık 20 dakika boyunca suda aranan genci bir süre sonra vatandaşlar su üzerinde fark etti. Sudan kıyıya çıkarmak için Emniyet ve Sahil Güvenlik dalgıçları adeta zamanla yarıştı. Sudan çıkartılan gence, sağlık ekipleri dakikalarca kalp masajı yaptı. Sağlık ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan genç yaşam mücadelesi veriyor.

Ankara\'dan tatil için Samsun\'a gelen genç denizde kayboldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ankara'dan tatil için Samsun'a gelen genç denizde kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement