Arnavutköy'de Karaburun Sahili yenilendi - Son Dakika
Yaşam

Arnavutköy'de Karaburun Sahili yenilendi

Arnavutköy Belediyesi, Karaburun Sahili'nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla bölge halkına ve ziyaretçilere keyifli bir ortam sunuyor. Yapılan düzenlemeler ve eklenen olanaklar sayesinde sahil, halkın ve ailelerin keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline geldi. Plajda bulunan cankurtaranlar, güvenliğin sağlanmasına yardımcı olurken, şezlonglar, duş ve tuvaletler, büfe ve kafe gibi olanaklar da konforlu bir atmosfer oluşturuyor. Sporseverler için ise mini futbol, plaj voleybolu, badminton gibi alanlar da oluşturuldu. Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yenileme çalışmalarının tamamlandığını ve halk ve aile plajı ile vatandaşlara keyifli bir alan oluşturduklarını belirtti.

22.06.2023 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de bulunan Karaburun Sahili yenilendi

İSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi Karaburun Sahili yenileme çalışmalarını tamamladı.

Arnavutköy Belediyesi, Karaburun Sahili'nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla bölge halkına ve ziyaretçilere keyifli bir ortam sunuyor. Yapılan düzenlemeler ve eklenen olanaklar sayesinde sahil, halkın ve ailelerin keyifle vakit geçirebileceği bir alan haline geldi. Karaburun Halk Plajı'nda oluşturulan halk ve aile alanları, ziyaretçilere eğlenceli bir deneyim sunuyor. Plajda bulunan cankurtaranlar, güvenliğin sağlanmasına yardımcı olurken, şezlonglar, duş ve tuvaletler, büfe ve kafe gibi olanaklar da konforlu bir atmosfer oluşturuyor. Böylece, ziyaretçiler deniz ve güneşin tadını çıkarırken ihtiyaçlarına kolayca ulaşabiliyorlar. Sporseverler için ise mini futbol, plaj voleybolu, badminton gibi alanlar da oluşturuldu. Rekabet dolu oyunlar oynamak isteyenler, spor alanlarında keyifli vakit geçirebilecek.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Bölgemizin en değerli bölgelerinden birisi olan Karaburun Sahili'nde başlamış olduğumuz yenileme çalışmalarını tamamladık. Halk ve aile plajımız ile vatandaşlarımıza keyifli bir alan oluşturduk. Vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için cankurtaranlarımız her zaman görevinin başında. Şezlong, büfe, kafe, tuş ve tuvalet gibi olanaklarla vatandaşlarımızın konforunu düşündük. Karaburun Sahilimiz tüm Arnavutköylü vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Arnavutköy\'de Karaburun Sahili yenilendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Arnavutköy'de Karaburun Sahili yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement