Başkan Üzülmez, Trabzonluları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yaşam

Başkan Üzülmez, Trabzonluları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Başkan Üzülmez, Trabzonluları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı

Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kuruluş yıl dönümü etkinliği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in katılımı ile gerçekleşti.

25.01.2018 10:31

Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin kuruluş yıl dönümü etkinliği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in katılımı ile gerçekleşti.

Kartepe Belediyesi'nin destek verdiği Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin birinci kuruluş yıldönümü çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. İbrikdere Bağdat Mahallesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa ve çok sayıda davetli katıldı. Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin kuruluş yıldönümü programı Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Sinan Yüce'nin sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Semazen Gösterisi, İlahi Sanatçısı Fethullah Badem, Furkan Dura ve Sanatçı Bilal Göregen sahne aldı. Etkinlikte tüm katılımcılara hamsi ikramı yapıldı. Kartepe Uzuntarla Trabzonlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği etkinliğinde konuşan Dernek Başkanı Hurşit Dereli, "Yaptığımız birinci kuruluş yıldönümü etkinliği ile kökenlerimiz ve çocukluğumuz anlamına gelen memleketimizin ve hemşerilik bağlarımızın anlam ve önemini bir kez daha kavradık. Hemşeri derneklerinin düzenlemiş olduğu bu tarz etkinliklerin amacı dostlukları pekiştirmek, sosyal yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaktır. Katılımınız için herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Ben de Karadenizliyim; baba tarafı Artvin anne tarafı Trabzonludur. Karadeniz başta olmak üzere tüm hemşehri derneklerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğini ve bütünlüğünü tek devlet, tek vatan, tek bayrak tek millet çatısı altında benimseyen ama kendi öz kültürünü ve geleneklerini yaşatma adına da aktif olan, dernekler bizim yol arkadaşlarımızdır, can yoldaşlarımızdır" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Üzülmez, Trabzonluları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement