Eğirdir'de Otomobil Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yaşam

Eğirdir'de Otomobil Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Eğirdir\'de Otomobil Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yolun karşısına geçerken babası ile kardeşinin elini bırakan 6 yaşındaki Kerem Uzuntepe, kavşakta otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önündeki trafik lambası bulunmayan kavşakta meydana geldi. Kerem'e çarpan otomobil sürücüsü ifadesi için polis merkezine götürüldü.

01.07.2023 11:20  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde yolun karşısına geçerken babası ile kardeşinin elini bırakan Kerem Uzuntepe (6), kavşakta otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önündeki, trafik lambası bulunmayan kavşakta meydana geldi. Eğirdir Gölü'nü çevreleyen alanda yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Yüksel Uzuntepe, ellerinden tuttuğu 3 çocuğu ile yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada babası ile kardeşinin elini bırakan Kerem'e, İbrahim Özpınar'ın kullandığı 03 AAR 242 plakalı otomobil çarptı. Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne götürülen Kerem, kurtarılamadı. Kazayı duyan anne Sebahat Uzuntepe ile yakınları hastaneye gelip, gözyaşı döktü. Otomobil sürücüsü İbrahim Özpınar ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Eğirdir'de Otomobil Çarpması Sonucu 6 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement