Erzurum'da Palandöken ilçesinde araç takla attı, sürücü yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Erzurum'da Palandöken ilçesinde araç takla attı, sürücü yaralandı

Erzurum\'da Palandöken ilçesinde araç takla attı, sürücü yaralandı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, İhsan Doğramacı Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun kenarındaki tarlaya düşen ve ters dönen bir araçın sürücüsü yaralandı. Panelvan aracın henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak takla attığı olayda, itfaiye ve 112 ekipleri tarafından sıkışan sürücü kurtarıldı ve Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

18.09.2023 13:36

- Erzurum'da trafik kazası; 1 yaralı

ERZURUM - Erzurum'da Palandöken ilçesini Aziziye'ye bağlayan İhsan Doğramacı Bulvarı'nda meydana gelen kazada, yolun kenarındaki tarlaya düşen ve ters dönen aracın sürücü yaralandı.

Saat 12: 15 sıralarında meydana gelen kazada; Dadaşkent Yönü'nden Yıldızkent'e hareket eden 25 SE 872 plakalı panelvan araç henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde yoldan çıktı ve takla attı. Araç yol kenarında bulunan tarlaya düştü ve ters döndü. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri, kısa sürede araçta sıkışan sürücüyü yerinden çıkardı. Yaralı olay yerine yakın bulunan Erzurum Şehir Hastahanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili incelemesini sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Erzurum'da Palandöken ilçesinde araç takla attı, sürücü yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement