Gaziemir Belediyesi Babalar Günü'nde Babalar ve Çocukları Yarıştırdı - Son Dakika
Yaşam

Gaziemir Belediyesi Babalar Günü'nde Babalar ve Çocukları Yarıştırdı

Gaziemir Belediyesi Babalar Günü\'nde Babalar ve Çocukları Yarıştırdı

Gaziemir Belediyesi, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliği ile babaları çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir rekabete ortak etti. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, çocuklar yaş gruplarına göre üç kategoride yarıştılar. Yarışmada birinci olanlara 2 bin liralık, ikinci olanlara bin 500 liralık, üçüncülere de bin liralık hediye çeki armağan edildi.

19.06.2023 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediyesi'nin Babalar Günü'nde düzenlediği 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliğinde, çocuklarla babaları parkurda mücadele verdi.

Gaziemir Belediyesi tarafından Babalar Günü'ne özel düzenlenen ve babaları çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir rekabete ortak eden 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliği ilgi gördü. Babalar ve çocukların yarıştığı etkinlik, çocukların yaş gruplarına göre üç kategoride düzenlendi.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda hazırlanan parkurda mücadele veren babalar ile çocukların yarışı, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılanlar, dereceye girmek için kıyasıya mücadele verdi.

Yarışmada, 2014-2015 doğumlular kategorisinde; Osman Tarık-Şafak Tarık birinci, Sercan Çelik-Alp Çelik ikinci, İlker Fener-Kaan Fener üçüncü oldu. 2012-2013 doğumlular kategorisinde; Hüseyin Şanver- Erdem Şanver birinci, Oğuzhan Yücel-Erke Yücel ikinci, Akif Taşkın- Edanur Taşkın üçüncü oldu. 2010-2011 doğumlular kategorisinde; İlker Fener-Furkan Fener birincilik, Gökhan Akın-Koray Akın ikincilik, Cengiz Aydın- Merve Aydın üçüncülük kazarak yarışmayı tamamladı.

Yarışmada birinci olanlara 2 bin liralık, ikinci olanlara bin 500 liralık, üçüncülere de bin liralık hediye çeki armağan edildi.

Etkinliğe katılan çocuklara ve babalarına teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Babalık çok kutsal bir görev. Çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde büyütmek ve yarınlara hazırlamak için hepimize çok büyük görevler düşüyor. Çocuklarına doğru yolu gösteren, onlar için alın teri döken, hayat boyu sevgisini ve desteğini esirgemeyen tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Gaziemir Belediyesi Babalar Günü'nde Babalar ve Çocukları Yarıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement