Güngören'de 5 Katlı Binanın Zemini Çöktü, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Güngören'de 5 Katlı Binanın Zemini Çöktü, 2 Kişi Yaralandı

Güngören'de bulunan 5 katlı bir binanın zemini çökünce kömürlük duvarı yıkıldı. Olayda 1'i çocuk 2 kişi yaralanırken, belediye ekipleri binadan karot örneği aldı.

02.09.2023 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Güngören'de 5 katlı binanın zemininde çökme meydana geldi : 2 yaralı

İSTANBUL - Güngören'de, 5 katlı binanın zemini çökünce kömürlük duvarı yıkıldı. 1'i çocuk 2 kişinin yaralandığı çökme olayında belediye ekipleri binadan karot örneği alırken yaralıların ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Güngören Akıncılar Mahallesi Taşçılar Sokak'ta bulunan 5 katlı binada yaşandı. edinilen bilgiye göre kömürlük olarak kullanılan kısmının duvarı ile önündeki beton zemin çöktü. Apartmanın önünde oynayan 8 yaşındaki Muhammed Emin Filiz ve onu kurtarmaya çalışan 55 yaşındaki Yalçın Çalışkan hafif yaralandı. Haber verilmesi üzerine sağlık, zabıta ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuk ile adamı hastaneye kaldırırken zabıta ve polis ekipleri ise güvenlik önlemi aldı. Yaralanan 8 yaşındaki çocuk ile 55 yaşındaki adamın hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Akşam saatlerinde yapılan ilk incelemenin ardından belediye ekipleri binadan karot örneği aldı.

Çökme sırasında çukura düşerek yaralanan 8 yaşındaki Muhammed Emin Filiz, "Orası yarıktı, ben de bir saniye durdum üstünde, çöktü. Bir tane abi de geldi, o da beni kurtarmaya çalıştı, o da içine düştü. Ambulans geldi, bizi götürdü. Sonra geri geldi, bacağım ağrıdı" dedi.

Güngören\'de 5 Katlı Binanın Zemini Çöktü, 2 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Güngören'de 5 Katlı Binanın Zemini Çöktü, 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement